Újhold a Skorpió jegyében

 

Az Újhold energiája abban nyújt segítséget itt a Földön, hogy lezárjunk valamit, de ezzel együtt el is indítsunk valami mást, valami újat, tehát megújuljunk. Érdemes mindig figyelembe venni, hogy épp melyik jegyben jár a Hold, mely testrészünket aktiválja leginkább és, hogy az adott testrész milyen üzenetet közvetít. A Skorpió jegyhez a nemi szervek, a húgyvezeték és az alsó emésztőszervek tartoznak. 



Amikor a Hold összes fényét elveszti egy Víz jegyben, az érzelmek kimutatása háttérbe szorul. Bénító perióduson mehetünk keresztül, ezalatt nem jó próbára tenni személyiségünk legsérülékenyebb oldalait. Itt az ideje, hogy öntudatosabbakká váljunk és függetlenedjünk mások elvárásaitól és aggodalmaitól.

A Hold a skorpióban egy titkolózósabb és magunkba forduló periódus, amikor hagynod kéne, hogy a máskor kordában tartott érzelmeid most valami evilági tevékenységbe áramoljanak.



Holdház:

ÁLDOZAT (Skorpió 13°)


Alchalb - a Skorpió szíve

Erről a holdházról úgy tartották, hogy hagyományosan viszálykodást és lázadást hoz nemesek és fontos személyek ellen, valamint ellenségeink bosszúszomját jelzik. A kínai hitrendszer szerint az e ház idején indított vállalkozások soha nem fogják az elvárt bevételeket hozni.

Plútó és Neptunusz uralja


A Plútó szenvedélye és a Neptunusz könyörületessége együttesen az önzetlen tettek felsőbb minőségét fejezik ki.
Ez a ház azt jelöli hogy intenzív és rendkívüli mértékű elköteleződés állásunk egy számunkra fontos témában. Ebben a holdházban felkészültél arra, hogy bizonyos ügyért vagy személyért mindet feláldozz. a becsület most mindennél fontosabb számodra és senki sem tud meggyőzni arról, hogy megváltoztassuk a döntésünket.

Megerősítések:

• Érzelmeim mélysége egy forrás, amely azt tanítja meg nekem, hogyan érezzek együtt másokkal.

• Nagyra értékelem érzelmeim intenzitását. Ez egy olyan kreatív energiaforrás, amelyhez számtalan módon csatlakozhatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése