KOS TELIHOLD

Telihold napja van ma a Kos jegyben. Gondold végig, melyek azok a tárgyaid, amelyeknek jót tenne a Hold energiája, vedd elő őket, rendezd el egy tálcán- a kristályokat külön helyezd el. Érdemes elővenni a gyógynövényeket, illóolajakat is. A mai napon végzett meditációd során végig legynek melletted ezek a tágyak, és a meditáció végén amikor felajánlod az energiát minden érző lénynek, ajánld a tágyaidnak is. Ha van rá lehetőséged, úgy helyezd el az ablakban az erkélyen vagy a teraszon estére a tálcát hogy ráragyogjon a Hold a fénye.

Kos napi imaginációs témák lehetnek a lendület, az elindulás, az elinditás a kezdet. Ezekhez használj olyan képeket, amelyek intuitív módon, azonnal beugranak neked e szavak hallatán.





Hold a Kosban a születési képletben


Az érzelmek, párkapcsolatok terén is kiemelkedő fontosságú számára a küzdés, a hódítás. Lelkivilága lobbanékony, szenvedélyes, akaratos, domináns. Lobogó érzelmei, szenvedélyessége, indulatai sokszor nehezen viselhetőek a másik fél számára. Gyerekként dacos, akaratos, hisztériára hajlamos, nőtípusa az alárendelődésre képtelen harcos amazon, anyaként pedig bármire képes gyermekeiért, igazi anyatigris típus.

Hírességek Kos Holddal:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése