Bár sokan mondják, hogy a Valentin nap "angolszász" hagyományát a virágárusok terjesztették el a profit reményében, melyik kislány vagy nő, vagy feleség vagy nagymama ne álmodozna arról, hogy mégiscsak felköszöntik a szerelmesek napján és kap valamit akár titokzatos, akár titoktalan hódolójától? :)))) Emelje fel a kezét, aki a szive mélyén se vágyik erre! Abból bizony... már kihalt a romantika, az pedig sose jó...:))))


Úgyhogy nézzük most Ascendens és Napjegyek szerint ki milyen ajándéknak örülne vajon a legjobban (férfiúi olvasóim, figyelem! :)))
Az Oroszlánoknak talán egy elegánsabb éttermi vacsora vagy valami ékszer dukál, ha virág, abból is a legnemesebb fajták - és igen-igen ne nézzük le szegény vörös rózsát, mégiscsak a szerelem kifejezője évszázadok óta, nem? :D
A Rákok beérik egy kis cirógatással, egy kedves üzenettel, valami szerényebb csokorral is, a legfőbb nekik az lenne, ha kedvesük pont e napon vallaná meg feléjük az érzelmeit....
Az Ikreknek és Szűzeknek praktikusabb dolgokat szánjunk, valami közös program főzőcskézés a segitség jegyében vagy mozizás a kultúra jegyében- de az se veszik zokon ha végigbeszélgetik velük ezt az éjszakát (na jó, nem csak beszélgetni lehet...:))))
A Bikáknak egy jó kis ölelés,csók, masszirozás, kedvességek fülbe súgása és ha akad, netán valami igazán fincsi süti vagy édesség, netán minőségi ital és garantált a sikeres hóditás! :)
A Mérlegeket vigyük valami művészeti programra: szinház, kiállitás, koncert egyaránt megfelel - de akár, ha tudunk midnketten, táncolni is mehetünk és közben sok-sok csevegés...(azért a virág ne maradjon el).
A Skorpiókkal nehezebb, ki kell lesni szivük titikos vágyait, jöhetnek a titokzatos üzenetek, de legegyszerűbb a hálószobában örömet szereni nekik ezen a napon (hogy mivel? azt mi nem árulhatjuk el, titok! árulják el ő maguk!)
A Nyilasoknak akár szabadtéri program is jöhet: andalgás a fagyos Duna-parton, hóangyalka csinálás, aztán valami klassz buli, ahol kitombolhatják magukat - a sorrendet fel lehet cserélni!

A Kosokkal hasonlóképpen, valami jól megmozgató szabadtéri program, pl. romantikus korcsolyázás forralt bor ivással és utána uccu haza az ágyba....;)
A Bakokat biztos most is nehéz lesz elrángatni a munkájuk mellől, de egy céges parti, vagy komolyabb előadás méltó bevezetője lehet az estének, esetleg komolyabb vagy értékesebb ajándékkal fűszerezve.
A Vizöntőkkel csináljunk valami extrémet (de szinte tilos a szokásos jelképek alkalmazása!) inkább találjunk ki velük anti-Valentin -napot és csináljunk valami olyat ami oda nem illő - vagy egyszerűen csak ünnepeljük meg máskor mint a többség :))))
A Halakat pedig varázsoljuk el most az egyszer! Sejtelmes, különleges helyszinek vagy vacsora otthon de gyertyafényben, szerelmes szavak és sok-sok gyengédség - teremtsük meg a mi kis külön mesevilágunkat neki.....:)

És igen kedves férfiúk, higgyétek el, érdemes befektetni akár ezen ötletek töredékét is e napba, mert az a nő aki kapja, egyrészt nem felejti el soha, másrészt, tuti meghálálja majd nektek mégpedig oly módon amit ti szeretnétek! :)