Kérdezd a csillagokat - 8.h.a kérdőasztrológiában 1.rész

Akkor a 8-as ház, hát ugye ezek nem túl kellemes témakörök, de hát szükséges rosszak ugye. Végül is 3-4 nagy témakör van igazából, vagy nem tudom hogy mondjam, de igazából ebből 2, amit nagyon szoktunk használni- majd mindjárt mondom-, mert ugye mik tartoznak a 8-as házhoz? Ugye a hitelek, a bankok, az örökség, az adóhivatal, a veszteségek és a halálesetek.

Tehát ugye az egyik nagy témakör az a hitelfelvétel. Ugye az lett volna jó, ha mindenki tudja, aki anno vette fel a devizahiteleket, mindig azt mondom, hogy ha bezzeg akkor tudták volna, hogy lehet ilyet kérdezni, akkor jobb lett volna, ha mindenki megkérdezi.



Tehát ugye ez lesz az egyik, aztán lesz az örökségek, maga az adóhivatal, a veszteségek, meg persze a halálesetek, de hát ebből van, amit gyakrabban használunk, van, amit ritkábban. A hitel azért az egy elég fontos téma szerintem, meg úgy szoktak is rá kérdezni.


Ugye itt többféle kérdés lehet, nagyjából három. Van az, hogy „felvegyem-e a hitelt?”, tehát úgy egyáltalán- mondjuk ez a legjobb, amikor még az elején megkérdezi. Akkor van a „melyik hitelt válasszam?”, ugye amikor már biztos, hogy fel akarja venni, de még a legjobb konstrukciót keresi. Illetve a „”megkapom-e a hitelt?”, ugye. 



Azt tudjuk, vagy hát látjuk, hogy az első kettő az nagyjából szabad akaratos, a harmadik az meg hát megint egy ilyen determinált kérdés.  Tehát egy ember, magánszemély szeretne hitelt felvenni. Tehát a „felvegyem-e a hitelt?”- ugye itt már a „megkapja-e a hitelt?” kérdésnél vagyunk ennél a konkrét képletnél. Azért az elméletet elmondom: ha úgy kezdjük, hogy felvegyem-e a hitelt, akkor ugye vizsgálni kell a 8-as ház urát hitelként és a kérdező hitelképességét. Ami ugye miből tevődik össze?  A 2-es házból, tehát hogy ugye mennyi anyagi tartaléka van, mennyi vagyona, illetve a 11-es háza ha van, fizetése, tehát az mennyi van. Magyarán, hogy futja-e a törlesztésre. Illetve, ha kérdező a hitelt a fizetéséből törleszti, akkor az állásának a stabilitását sem árt megnézni- főleg manapság, hogy a 10-es ház az marad-e. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése