2017. november 24., péntek

Kapcsolati fényszögek 5.


A "Szinasztria: Kapcsolatok az asztrológia tükrében" c. könyvemből részletek
A Vénusz és fényszögei

Vénusz–Vénusz
A Vénuszok jobb, ha harmonikus fényszögben vagy jegyekben állnak, ugyanis a Vénusz a szeretet, az érzelmek kifejezésmódja, illetve az ízlés. Ekkor eléggé hasonló az ízlésük, hasonlóak az érzelmi megnyilvánulásaik, illetve a szeretetnyelvük, amiről sok szó esik manapság. Ha viszont diszharmonikusan állnak, akkor ezek ütközhetnek rosszabb esetben egymással, ott több tudatos odafigyelés és megbeszélés kell, hogy ki mit és hogyan szeret, hogy zökkenőmentes legyen az érzelmek megélése. De nem veszett fejsze nyele, nyugodtan lehet vele együtt élni.


Vénusz–Mars
Erről sokat beszéltünk, mindenképpen szexuális töltetet hordoz. Egyéb kapcsolatokban, nem párkapcsolatokban, hanem rokoni, hasonló helyzetekben pedig mindenképpen egyfajta karizmatikus vonzódást mutat, ez lesz a fő jellemzője.
Vénusz–Jupiter
Rajongás, felfokozott szeretet, amely érzelmi alapon működik. Nagyon szép érzéseket kelt, ha művészi irányban meg tud nyilvánulni, akkor nagyon nagy tettekre tudják egymást sarkallni. Rosszabb esetben pedig egy el nem fogadásról van szó, ami kellemetlen érzeteket kelthet, de azért ez sem perdöntő egy kapcsolatban.
Vénusz–Szaturnusz
Soha nem egy jó kapcsolat. Még ha jól áll is, akkor sem érzi magát a Vénusz igazán felszabadultnak abban a kapcsolatban, bármilyen szerelmes, a Szaturnusz pedig hiába erőlteti meg magát, igazából nem tudja elengedni magát úgy, hogy a Vénusznak is jó legyen. Itt azért nagyon nagy tolerancia kell, vagy inkább távolság kettejük között, hogy egymást ne szólják le, főleg a Szaturnusz ne szólja le állandóan a Vénuszt, illetve ha a Vénusz a nő, akkor ne rombolja a női önbizalmát.
Vénusz–Uránusz
Magnetikus töltete van, bizsergős, valószínű, hogy ezek már előző életekből jönnek. Mindenképpen felvillanyozós érzet. Ha pedig szexuális kapcsolat, akkor nagyon izgalmas, újszerű dolgokat mutat az Uránusz a Vénusznak a szexben.
Vénusz–Neptunusz
Nagyon idealizált kapcsolat, aminek előbb-utóbb „rossz vége lesz”. Valószínű, hogy kiábrándulás, csalódás lehet, a piedesztálra emelt személy le fog bukni arról az emelvényről és akkor csalódnak egymásban, ez nem kellemes dolgokat vetít előre. De az elején nagy belehabarodást mutathat a másik képzelt erényeibe.
Vénusz–Plútó
Nagyon erős szexuális vonzás, de nem olyan nyíltan, mint a Mars–Vénusznál. Viszont helyettesítheti azt. Ezzel is lehet szexuális életet élni, akár egy életen keresztül egy házaspárnál, de az is igaz, hogy sokkal többet fogják egymást kerülgetni, főleg az elején, mire összejönnek.

A könyvem megvásárolható: http://undergroundbolt.hu/szinasztria

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése