Kérdezd a csillagokat - 7.h. a kérdőasztrológiában 5.rész


Hogyan békülünk? 
Visszajönne, aki elment? 

Erre is jó ez a Szaturnuszos dolog, hogy ha retrográd a Szaturnusz - ebben az is érdekes -, akkor recepciótól és fényszögtől függetlenül visszajön. Tehát ergo kibékülünk magyarán, most tök mindegy, hogy már elköltözött, vagy csak összevesztünk, akkor is biztos, hogy visszajön ha retrográd. Tehát ez olyan, mint az elvesztési képleteknél, keresési képleteknél ha a dolog retrográd, akkor hurrá, mert tuti, hogy meglesz. Azt nem tudjuk mikor, de meglesz. 


Na most az, hogy milyen lesz a továbbiakban a kapcsolat, ugye arról a recepciók döntenek. Tehát a Szaturnusszal az az érdekes, erre akartam rátérni, hogy az igazi újra kezdés soha nem a Szaturnusszal lesz, hanem a 7-es ház urával. Tök mindegy, azért mondom most csak egy összeveszés, vagy éppen el is költözött, vagy akármi történt a másikkal. Na mert most ha Szaturnusszal békültetek volna, tehát az látszana, hogy te a Szaturnuszt szeretnéd, akkor megtörténik a kibékülés, de ugyanaz a hiba bizony előjön valamennyi idővel rá, ugyanabba a helyzetbe belefutottatok volna, ugyanabba a helyzetbe kerültök egy idő után. Tehát a Szaturnusszal lehet békülni, csak azt tudni kell, hogy az nem szól örök időkre. Ott ugyanazok a hibák megismétlődnek, ugyanazok a problémák lesznek és ugyanúgy véget fog érni a dolog.

Valódi újrakezdés ugye a 7-es ház urával lehetséges, tehát ugyanezt megnézzük ugye az Ascendens ura, Hold, 5-ös ház ura hogy áll a 7-es ház urával, 11-es ház urával ez már ugye egy teljes párkapcsolati elemzés. 

Ez azért nem olyan jó, tehát mindig arra érdemes törekedni, hogy amit szeretnél, azt kapd meg, érted? Ez egy alapvető szabály a horaryban. Ha semmi máshoz nem tudsz nyúlni, akkor ez mindig kisegít. Azt megnézni, hogy azt kapom-e, amit szeretnék, vagy valami teljesen mást, mert ha teljesen mást, akkor az ott soha nem stimmel. Tehát ergo ha te most a Jupiterrel a Napot szeretnéd, a Nap meg mondjuk a Holdadat szeretné, már az sem stimmelne, érted? Mert nem azt kapnád, amit te szeretnél.







Igazából az, hogy két kisebb méltóságban tartja a Szaturnuszt az legalább olyan erős, mint egy nagyobb méltóság, majdnem olyan erős fogalmazzunk úgy, ha háromban lenne, akkor még erősebb lenne, akkor tényleg olyan erős lenne, mint egy uralom, vagy egy egzaltáció, de én saját magam számára őszintén szólva meg szoktam különböztetni, hogy ne keverjem, tehát az uralomra mondom azt, hogy szerelem, szeretet, az egzaltációra ez a rajongás, vagy hogy mondják, szerelmi mámor és a kisebbekre én azt szoktam mondani, hogy ragaszkodás, de azt mondasz rá, ami tetszik, csak nekem ez így könnyebb, tehát a saját értékítéletem szerint igen, hogy pontosan el tudjam helyezni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése