SZINASZTRIA - Párkapcsolati elemzés 2.


Vegyünk most gyorsan még egy példát, gyakorlásnak, megerősítésnek.
Most már csak vázlatosan szaladunk át az előbbiek szerint az elemzésen. Az első a férfi képlete a második a nőé.
Egy tizenéve házasságban élő párról van szó. Itt is első látásra azt kérdezhetnénk, vajon mi köti össze ezt a két embert, hiszen a férfinak Vízöntő Napja van Nyilas Ascendenssel, a nőnek pedig Bika Napja Rák Ascendenssel. Sehol egy harmonikus jegy szerinti egyezés! Nos, nézzünk csak bele jobban az eddig tanultak szerint!

Első: megnézzük a képletkontúrt mind a két félnél. A pár női tagja itt az inkább magával foglalkozó, míg a férfi kiegyensúlyozott e tekintetben, tehát ellensúlyozni tudja a párja túlságos magával foglalkozását. A kifelé, a világ fordulás és az otthon melegébe megbújás kb. hasonlóan arányos mértékben van meg bennük, tehát olyan problémáik nem lesznek, hogy mondjuk az egyik túl sokat jár el hazulról, a másik meg csak otthon ülne.



A pár női tagjánál kiemelkedő, ha összeszámoljátok, a Föld elem túlsúlya, vagyis, józan, praktikus, két lábbal áll a földön. Viszont kevés a Levegő eleme és egyáltalán nincs Tűz elme. Ez kapcsolatban mit is jelent? Hogy nagyon ragaszkodó alkat, de kevésbé társaságkedvelő vagy mozgékony illetve hiányzik belőle az életöröm megélésének képessége, és nem egy hódító típus.
A férfi viszont hozza a hölgynek a kiegészítést. Nála a Levegő és a Tűz elem van túlsúlyban, kommunikatív, ismerkedős alkat, robbanékonyabb, aki megmutatja a párjának, hogyan kéne élvezni az életet, míg a hölgy arra vezeti rá párját, hogyan birkózzon meg a mindennapok kihívásaival. Tehát mit látunk itt? Egy példaértékű elemi kiegészülést a pár két tagja közt,. Igaz, mondtuk, ez önmagában nem biztosít hosszú távú kapcsolatot, viszont megmagyarázhatja, miért is figyelt föl egyáltalán egymásra ez a két ember.
Pedig a születési uralkodójuk (a férfinak a Jupiter, a nőnek a Hold) nem is áll fényszögben egymással (vagy ha nagyon akarjuk egy gyenge félszextil van közöttük) de az nem elég arra, hogy első látásra kiszúrják egymást. Esetükben is pár évnek el kellett telnie, mire párként gondoltak egyáltalán egymásra.
Vizsgáljuk meg akkor az Ascendenseket, hova esnek a másik képletében. A férfi Ascendense a nő 6.házába, míg fordítva pedig a hölgy Ascendense a férfi 7.házába esik. Itt már kapunk némi jelzést arra szintén, hogy egyáltalán felmerülhet a házasság vagy legalábbis hosszútávú kapcsolat lehetősége. Bár a pár férfi tagjának 7-es házát jobban megmozgatja a hölgy, mint viszont. Neki a mindennapjait fogja befolyásolni a férfival való kapcsolat, illetve sok segítséget kaphat a mindennapi teendőkbe, esetleg a saját munkájában is a párjától.


Nos akkor vessük bele magunkat a mélyvízbe: hogyan illenek ők össze a házak területén? 

Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 
ELŐRENDELÉS: kerdoastrologia@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése