SZINASZTRIA - Nagyszülő, unoka, és egyéb családi kapcsolatok


Akkor most nézzünk egy mási témát a családban, erre is volt igény. 

A nagymama és unoka témája, de ez lehet nagypapa és unoka, stb. Az unoka az mindig a 9-es ház lesz, ezt tudni kell, az úgynevezett elforgatott házak miatt. Vagyis egyszerűen azért, mert az 5-ös ház a mi gyerekünk és az 5-ös ház 5-ös háza, az 5-ös háztól leszámolt 5. ház az meg a gyerekének a gyereke lesz, az pedig az unoka és ez, ha leszámoljuk az 5-ös háztól, akkor az a 9-es ház. Fixen a 9-es ház, az mindig az unoka háza.






Nézzünk akkor egy lány unokát és egy nagymamát milyen viszonyban vannak. Itt is azzal kezdjük, hogy a képletkontúr, mennyire foglalkoznak a másikkal, önmagukkal foglalkoznak, élik az életüket a világban, vagy megteremtik a közös kis otthont, gyökereket, illetve az elemi összeillőséget, vagy hiányokat és a dinamikai hiányokat végig lehet nézni ennél a két képletnél is.
Elsőre mind a kettő eléggé önmagával foglalkozós, látjuk, hogy ott van sok bolygó, a keleti térfélen. Vagyis már ez eleve feltételezi, hogy annyira azért nem foglalkoznak egymással, két független emberről van szó, mindegy hány éves az unoka és a nagymama.

Vizsgáljuk akkor a nagymamát, azért hogy legyen valami szabályszerűség, mindig az idősebbel kezdjük. A nagymama mit vár el az unokájától, milyen unokát szeretne? Nagymama azt látjuk, hogy még éppen Skorpió, utolsó fokán álló Nappal, 30. fokán. Egy Skorpió hölgy, Szűz Ascendenssel és az unokája pedig a 9-es háza lesz, ami a Bikában kezdődik, az egy vénuszi jegy és megnézzük, hogy a Vénusz hol van az ő képletében? A Nyilasban lesz, ami egy jupiteri jegy, mit vár az unokától? Vénuszt és Jupitert. Mivel lányunoka, a nőiességet várja, az elfogadást, a kedvességet. Mert mit ad, ilyenkor gondolkozzunk analógiásan a bolygókban: Vénusz–Jupiter mit ad ki? Egy nagyon kedves, nagyon elfogadó, szép, kedves unokát. Az az elvárása, hogy az unoka majd pátyolgatja őt.



Nézzük meg, hogy az unoka mennyire tudja ezt beteljesíteni. Lány unokája, Rozi egy Vízöntő Ascendensű és Vízöntő Napú kislány, már eleve nem valószínű, hogy annyira pátyolgatós típus lenne.

----------------

Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése