SZINASZTRIA - Nagynéni és unokahúg kapcsolata

Felirat hozzáadása
Nézzünk egy nagynénit, aki az apjának a testvére. Ezt pedig úgy számoljuk, hogy „forgatunk”, ha nagynéni, nagybácsi, vagyis inkább unokaöcs, akkor a testvéremnek a gyerekét kell kiszámolni. Ez ugyanúgy működik, a testvérem a 3-as ház lesz, annak a gyereke pedig a 3-as háztól számított 5-ös ház. A 3-as házat is beleszámítjuk, az lesz az első ház, és akkor a 4-es ház a második, az 5-ös ház a harmadik, a 6-os ház a negyedik és a 7-es ház lesz az ötödik ház a 3-as háztól számítva.



Vagyis a Descendenssel (7. házammal) fog megegyezni a testvérem gyereke, az unokaöcsém vagy unokahúgom. Ezek az összefüggések is nagyon izgalmasak. Tekintsük meg akkor a nagynénjénél, hogy mit szeretne ő az unokahúgától?




Ez egy Szűz hölgy, Bak Ascendenssel, a Descendense emiatt a Rákba esik, aminek az ura a Hold és ez a Hold nála a Kosban van. A Holdat és a Marsot szeretné, de az a Szaturnusz is ott van a Descendensen és azért ezt ne felejtsük el. Meg ott a Vénusz is, a 7-es ház végén. Ezeket a bolygókat (tulajdonságokat) mind igényli egy unokaöcsben, vagy egy unokahúgban, ami azért jó, mert a kislány ennek sokkal jobban meg tud felelni, mint a nagymama elvárásainak. Ugyanis az ő Vízöntő Ascendense az szaturnikus, a Szaturnusz már megvan, ott van a Hold az 1. házában, kipipálhatjuk a Holdat is a táblázatunkban és ott van a Mars is az 1. házában, illetve az ő születési uralkodója a Szaturnusz is egy marsikus jegyben van.

Tulajdonképpen csak a Jupiter az, amit nem igényel tőle a nagynéni. Azt a nagy elfogadást, vagy adakozást, de egyébként nagyrészt kielégíti a nagynéni igényeit, nagyon is ragaszkodott hozzá egyébként a bátyjának a testvére, nagyon jó volt a kapcsolatuk, vagy most is jó.
Nézzük meg akkor visszafelé is, hogy a kislány hogy áll a nagynénihez. Hogy számoljuk ki a nagynéniket/nagybácsikat?...

.....


Remélem ebből érthető, hogyan nézzük a családban az összetartozást, ez az alapvonásokra világít rá. A fényszögek a megélést mutatják, a képletkontúr pedig azt, hogy alapjaiban milyen a két ember, alapjaiban együtt tudnak-e működni, vagy nem annyira.
---------

Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése