Vénusz a Bakba lép

 

Az eddigi lelkes, heves, tüzes, temperamentumos, olykor túlzásokba eső Nyilas Vénusz - érzelmeinket felváltja egy sokkal komolyabb, rendezettebb, visszafogottabb időszak. Ebben az időszakban hajlamosabbak lehetünk az érzelmeinket a céljainknak, egzisztenciánknak alárendelni. Hajlamosabbak lehetünk a bezárkózásra, és a részvétlen, rideg magatartásra is.


Ha valakinek a Vénusza a Bakban van, az nagyon tudatosan ügyel a jó hírére és az anyagi biztonságára, a szerelmet nagyon komolyan veszi, a kapcsolatokat nagyon komolyan veszi. Általában nincs valami sok humora és ami van, az is száraz és bántó. Általában nagyon komoly ember. A kapcsolatokban hajlamos a nagy óvatosságra és nagyon el kell ragadtatnia magát ahhoz, hogy szabad folyást engedjen az érzelmeinek. Van egy külső kérge, amelyen keresztül kell törni, a Szaturnusz-fal, amit át kell törni, mielőtt megismerhetjük az igazi érzelmeit vagy az igazi szenvedélyeit. Sok benne az önfegyelem és a zárkózottság. Nem akarja, hogy zavarba hozható vagy megalázható legyen. Igazából az érzelmei nagyon nehezen fejezhetők ki. Általában úgy érzi, az érzelmei kifejezésének egyetlen lehetséges módja, az ha nagyon hasznos, hűséges, segítőkész ahhoz, akit szeret - segíti a hivatalbeli előrejutásában vagy sok mindent megtesz neki. Viszont gyakran vannak gondjai az érzelmei szóbeli megfogalmazásával.


Konvenció


Egy takaros jól karbantartott hagyományos ház emelkedik büszkén a rendezett kert fölé. Középen egy gyermek látható egy kőfallal körülvéve. A kőfallal körbevett gyermekportré családi korlátokat jelképez.



A Vénusz a Bak józan jegyében olyasvalakit takar. akinek kell egy szerelmi partner, akivel megoszthatja ambícióit, és aki segít neki azok elérésében. Nem kedveli a nyilvános érzelemkimutatást és viselkedése elég konzervatív. A Vénusz a Bakban gyakran jelez nagy korkülönbséget egy fontosabb kapcsolatban. Az ilyen típusú emberek hűségesek és állhatatosak, a pénzügyi biztonság azonban nagyon fontos érzelmi boldogságuk szempontjából. Egy hitelekkel terhelt szerelem nem tesz jót a Bak közérzetének és a kapcsolat szenvedheti kárát, ha a partner hanyagul szertelen vagy éppen hóbortos a pénzügyekben. Ezzel a jeggyel mindig erős társasági és művészi ambíció jár. A Bak Vénuszok szeretik ismerni a tehetséges és sikeres embereket. A művészvilágban való jártasságuk saját adottságaikon vagy a másokban rejlő kreatív képességek kiaknázásán is alapulhat. A művészi dolgok iránti szeretete általában maradibb, a komolyzenében vagy a hagyományos művészetekben nyer kifejezést. Jó érzéke van az ellenkező nemmel való üzleti kapcsolatokhoz, és ezen terület harmóniája fontos életcéljai eléréséhez. 


ESEMÉNYEK 


Egy nagy korkülönbséggel létrejött házasság vagy viszony; egy híres vagy fontos emberrel kötött kapcsolat, egy befolyásos új barát.

(Forrás: A ragyogó Nap jóslatai)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése