Mars a Bakba lépett (febr.13-ig) ♂️♑

A Bak Mars kitartó, céltudatos, megbízható, fegyelmezett. Szívósan küzd a céljaiért, sose adja fel. A Bak Mars komoly erőket mozgat meg a karrierje, egzisztenciája érdekében.
Ha a Mars a Bakban jár, akkor elvileg a a marsikus születési uralkodós emberek (Kos és Skorpió Ascendensűek) jól érzik magukat, megnövekszik az energiájuk, aktívabbak, energikusabbak. Érdemes ilyenkorra időzíteni nagyobb projekteket (pl. lakásfelújítás, költözés, munka stb.) hogy bírják erővel.
A Mars ugyanis ebben a jegyben erejének teljében lesz (egzaltált méltóságú), mondhatnánk rámenős magatartásra sarkall. Nincs akadály előtte, talán túlságosan is a saját érdekeit képviseli. A kitűzött céljait minden körülmények közt megvalósítja. Cselekvőképes, aktív, domináns és bátor lesz az ember. Hatalmas célokat tűz ki maga elé, és félelmetes akaraterővel küzd értük. Betartja a szabályokat, sohasem folyamodik tisztességtelen eszközökhöz a harcban, kizárólag vasakarata, elszántsága és kitartása a fegyverei, de ha nem vigyáz, könnyen túlhajthatja magát a felfokozott teljesítmény érdekében. Fiatal férfi képe: az ambiciózus törtető.
Mindamellett, hogy a világ gazdasági életében ez akár egy szikrát is jelölhet, a földies jegyek (Bika, Szűz, Bak) szülöttei pedig extra energiához juthatnak általa. Hatására kézzelfogható csodákra lehetnek és lesznek is képesek.
Az időszak tendenciái: ambíciózus megmozdulások, melyek önkontrollt igényelnek, hatalmi pozíció kevésbé öntudatos emberek felett, nagy felelősséggel járó magányos munka, tekintélyes ember segítségének keresése.
(Forrás: A ragyogó Nap jóslatai)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése