Telihold a Kosban

E z a fázis egy kreatív projekt sikeres lezárását szimbolizálja. Ez az a stádium, melyre az egész világ hivatalos, hogy megcsodálja a munkálkodásod végkimenetelét. Teljesítményedért elismernek vagy a vágyott eredménnyel zársz egy feladatot. Te vagy a győzedelmes harcos vagy hős, aki minden nehézség ellenére sikeresen megküzdött és győzni akarásával mindenkit lenyűgözött . Elégedett vagy, és most hátra is dőlhetsz, hogy egy időre megpihenj.


Telihold napja van ma a Kos jegyben. Gondold végig, melyek azok a tárgyaid, amelyeknek jót tenne a Hold energiája, vedd elő őket, rendezd el egy tálcán - a kristályokat külön helyezd el. Érdemes elővenni a gyógynövényeket, illóolajakat is. A mai napon végzett meditációd során végig legyenek melletted ezek a tárgyak és a meditáció végén amikor felajánlod az energiát minden érző lénynek, ajánld a tárgyaidnak is. Ha van rá lehetőséged, úgy helyezd el az ablakban az erkélyen vagy a teraszon estére a tálcát hogy ráragyogjon a Hold a fénye.


Kos napi imaginációs témák lehetnek a lendület, az elindulás, az elindítás a kezdet. Ezekhez használj olyan képeket, amelyek intuitív módon, azonnal beugranak neked e szavak hallatán.


2. holdház: ZENÉSZ (Kos 17°)

"Könnyű lehetőség; kreatív csúcspont"


A napsárga , lobogó hajú fiatal női alak bal kezében egy hegedűt fog. Testét rózsaszín virágokból és zöld levelekből font füzér borítja. Haját ugyanilyen virágokból álló diadém díszíti. Maga mögé pillant amint egy ragyogó, homokos lankán szalad keresztül, lábai elé egy kottafüzet hullik puhán. A távolban egy seregnyi madár repked a napfényben. A lány bőre halványzöld , akár a sarjadó növények színe. A zsenge, törékeny hajtások erőteljes, teremtő napmeleg felé nyújtózását szimbolizálja. 

 ALBOTHAIM - A KOS HASA

 A Hold második házának idejéről hagyományosan úgy tartották, hogy kedvező a forrásokhoz és kincsekhez vezető pentagrammák elkészítésére.


Nap és Jupiter uralja

 A Nap a Jupiterrel a Kos házában áll együtt, a két cselekvő jegy, az Oroszlán és a Kos pozitív párosításában. Ez a kártya egy lehetőség felbukkanását jelképezi mely csak arra vár, hogy megragadd - és képességedet, hogy inspirálj és meggyőzz másokat - bármi is legyen a vágyad vagy az ügy természete. A lap kreativitásod szárnyalását és kifejezésmódod könnyebbségét mutatja. Olyan természetesen leszel képes kifejezni önmagad, ahogyan egy gyakorlott zenész játszik a hangszerén. Ebben az időszakban minden képességed megvan ahhoz, hogy könnyedén oldj meg bármely szóban forgó kérdést. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése