A hónap Tarot kártyája: a Főpap

A Főpap segítségével ebben a hónapban lehetőséged van tanulni egy bölcs tanítótól, aki ápolja spirituális tudatosságodat, és segít elérni az Isteniséget azáltal, hogy megérted annak hagyományait és alapelveit.  

Ez a tanár megjelenhet edzőként, mentorként, guruként, íróként, spirituális vezetőként, barátként vagy partnerként.  Legyél nyitott arra, hogy megkapd kipróbált és bevált tanácsaikat arról, hogy mi működik és mi nem, és használd ki alapvető hiedelmeiket, gondolkodásmódjukat és filozófiáikat, mivel ezek végigvezetnek téged személyes utadon.  Az is előfordulhat, hogy nemcsak a tanuló, hanem a tanár szerepében is megoszthatod saját bölcsességed másokkal, és a fény és az inspiráció sugárzója lehetsz.

RITUÁLÉ: HÍVD BE a MESTERED

 Ezt a rituálét arra tervezték, amikor bizonytalannak érzed magad, hogy mit tegyél, és további tanácsra vagy bölcsességre van szükséged a tisztánlátás érdekében.  Lelki szemedben hívd fel egy tanár vagy vezető energiáját, akiről úgy gondolod, hogy segíthet neked.  Lehet, hogy már ismered, vagy  találkoztál vele.  Vagy lehet egy nagyszerű vezető egy másik életből.  Jusson eszedbe ennek a tanárnak az energiája.  Ezután kérj tanácsot és bölcsességet, hogy segítsen eligazodni a helyzetben és megoldást találni.  Papírral és tollal írj le mindent, ami eszedbe jut, mintha a tanár tanácsai áradnának át rajtad.  Ha teljesnek érzed magad, köszönd meg a tanárnak az útmutatást.

KRISTÁLY: LARIMAR Ez a kristály támogatja a belső bölcsességet és megnyilvánulást, békére, harmóniára és tiszta látásra ösztönöz.  Emiatt a larimar nagy stressz, pánik vagy félelem idején is használható.  Viseld vagy használd a larimart a Tarot olvasmányaidban, hogy támogassa a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális felszabadulást és gyógyulást


ASZTROLÓGIAI HATÁSOK 

október 1. |  Vénusz a Jupiterrel szemben: Fogd meg tánccipődet, és forogj bele az ünnepi szezonba.  De ne felejtsd el először lehúzni a fontos dolgokat a listáról.  Ügyelj arra, hogy ne költs túl az utolsó pillanatban a komolytalanságokra.  Ügyelj arra, hogy ne tűnj túl hanyagnak.  

október 13. |  Vénusz trigon Szaturnusz: A Szaturnusz felnőtt és stabilizáló hatást hoz a szerelembe. Az új kapcsolatok szilárdabbak lesznek, az érett kapcsolatok pedig újfajta realizmust kapnak. Kérj egy érett példaképtől párkapcsolati tanácsot. 

Október 23. | Boldog Skorpió szezont! Transzformáció, intenzitás, ambíiciók, kontroll, reflexiók.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése