Vénusz az Oroszlánba lép

Ma a Vénusz belép az Oroszlánba. Az érzelmek hevesebbé, tüzesebbé, felszabadultabbá válnak. Az Oroszlán Vénusz melegszívű, nagyvonalú, nagyon tudja élvezni az életet. Életvidám, büszke, öntudatos, melegszívű, kedves. Kényeztetni, csodálni kell. Minden ami csillogással, divattal, szórakozással kapcsolatos nagyobb hangsúlyt kap a következő hetekben. 

Aki eddig nem vette ki a szabadságát, az most tegye meg, mert az időszak  ezzel a hatással együtt kirándulásokhoz, üdüléshez, sütkérezéshez megfelelő. Azért jó, ha közben előrelátók is vagyunk, hogy lelkesedésünkben ne nyújtózkodjunk tovább a takarónknál.

A Bika és Mérleg Ascendensűek kicsit visszafogottabbak lesznek a Rák jegyből kilépő Vénusz után, érdemes most szabadságra menniük!


 Vénusz az Oroszlánban
: Uralkodó, vonzó és hiú, fontos számára a hódítás, vágyik az elismerésre, a hódolatra, a bókokra. Elegáns és büszke, gyűjti a sikereket és a trófeákat. A szexualitás terén nem adja könnyen meg magát, megválogatja partnereit, de aki megkapja, soha nem felejti el. Életöröm, elegancia és luxus jellemzi, nagylelkű és nemes, de vonzerejét gyakran a partnere felett való uralkodásra használja fel. Fontos számára a csillogás, a fényűzés, és az ezt biztosító anyagiak. 

Fiatal nő képe: királynő. Olyan, aki a közeli kapcsolataiban mindig büszkén viselkedik és ha elutasításban részesül, ez a büszkesége könnyen megsérül. Azt kell éreznie, hogy tisztelik. Kapcsolataiban hajlamos a nyíltszívűségre és a nagyvonalúságra. És a hűségre is. Az Oroszlán olyan, hogy ha annyira megbántottuk, hogy hogy már nem tud tisztelni bennünket, akkor többé már szeretni sem tud. Az Oroszlánban levő Vénusz nagyon igényli a csodálatot. Elismerést akar, ő akar lenni a legszebb és legnagyobb.


Nőként: mutatós akar lenni, szereti a márkás cuccokat magán, és azt szeretné, ha fölnéznének rá, mint királynőre.

Férfiként: kedveli az esztétikus hölgyeket, akivel meg lehet jelenni társaságban, akivel villogni lehet. Az Oroszlánban levő Vénusszal bizonyos önzőség jár együtt, amin keresztül megítéli a nőket. Királynőt akar, nem holmi cselédet. Olyan valakit akar, akivel hencegni lehet. Gyakran vonzódik színésznőkhöz, táncosnőkhöz vagy olyanhoz aki közönség előtt szerepel vagy nagyon látványosan viselkedik. Hiszen hatalmas vágy van benne arra hogy csodálják őt.


Tehát ha Oroszlán Vénuszú férfit vagy nőt szeretnénk meghódítani, akkor legyünk mindig mutatósak, jól öltözöttek, trendik, márkás ruhákban, kiegészítőkkel, és jó ha van mit felmutatnunk teljesítményben. És vigyük olyan helyekre, amikről álmodni sem merne: méregdrága éttermek, bálok, társasági események, divatbemutatók, celebpartik stb. Ezenkívül csodáljuk és hízelegjünk neki (főleg a megjelenését, külsejét méltassuk), ne tévesszen meg minket, ha (ál)szerényen visszautasítja a bókokat.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése