A hónap Tarot lapja: Szerencsekerék

SZERENCSEKERÉK Miután a múlt hónapban mozgásba hoztad a kerekeket a Mágussal, a siker és a szerencse közeledik hozzád – ha nyitott vagy a fogadására.  A Szerencsekerék emlékeztet arra, hogy legyél optimista és higgy abban, hogy az Univerzum a lehető legjobb módon gondoskodik a helyzetedről.  

Tartsd nyitva az elmédet az Univerzum mindenféle szinkronicitása és jele iránt, amelyek segítenek eligazodni az úton, és továbbra is igazítsd energiádat és cselekedeteidet a vizióddal, hogy megnövekedett bőséget és jólétet hozzon számodra.  Légy azonban tudatában annak, hogy a változás elkerülhetetlen, és bár most sikereket érhetsz el, előfordulhat, hogy nem mindig ez az út a jó.  A Szerencsekerék arra emlékeztet, hogy az életben minden egy cikluson belül történik.  Ápold életed boldog pillanatait, és hozd ki belőlük a legtöbbet, amíg elérhető közelségben vannak – mert egy pillanat alatt eltűnhetnek.


RITUÁLÉ



HÁLA A SZERENCSÉÉRT Keresd meg a Szerencsekerék kártyát kedvenc paklidból, és tedd magad elé.  Szánj egy percet a képre, és merülj el ennek a kártyának az energiájában.  Ezután jegyezd fel a naplódba életed azon területeit, ahol jelenleg jó szerencsét és szerencsés fordulatokat tapasztalsz.  Miközben ezt teszed, érezd, hogy testedben minden sejt megtelik a siker és a bőség arany fényével.  Olvasd el a listát, és közben mondj hálát az Univerzumnak, hogy támogatja a sikereidet.


KRISTÁLY



TIGRISSZEM  az öröm, a bátorság és a hitelesség fokozására.  A tigrisszemet a belső erő, a magabiztosság elősegítésére használják és a szerencsefokozására és segít leküzdeni a szorongás vagy a fáradtság érzését.  Ez egy gyönyörű kő, amely beépíthető az öröm és a hála köré épülő Tarot olvasásokba, vagy magával viheted egy kihívásokkal teli jóslás után után.  

ASZTROLÓGIAI HATÁSOK 


augusztus 11. |  Vénusz az Oroszlánban: Ez a „menj nagyra vagy menj haza” energia nagyszerűséget hoz a szerelembe!  Itt az ideje az elsöprő pillanatoknak, egymás szükségleteinek és vágyainak érvényesítésének.  Fejezd ki imádatodat azok iránt, akiket szeretsz – szívből.  

augusztus 16. |  Az Uránusz Merkúr trigon: A kommunikáció ma felvillanyozó lesz – fogékony leszel az új és érdekes ötletekre. Lépj kapcsolatba sokféle emberrel és különböző nézőpontokkal. Koncentrálj a technológiára.

augusztus 22  |  Boldog Szűz időszakot!
Gyakorlatiasság, rend, kreativitás, analízis, szolgálat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése