Vízöntő telihold

 Telehold napja van ma és holnap. Emlékezz az elmúlt hónapokban leírtakra, amelyek a telehold napokra időzített pihenés jótékony hatásairól szólnak. Ma sincs ez másképp, az energia áramlik ki-be egyaránt, lehetőség szerint ma igyekezz kerülni minden nagyobb fizikai erőfeszítést- ha elkerülni mégsem tudod, akkor utána fektess nagyobb hangsúlyt a feltöltődésre is.

A Vízöntő például arra tanít bennünket, hogy szabadítsuk fel magunkat a társadalmi konvenciók alól, törjük meg a régi értékeket és éljünk a saját egyéniségünk szerint. Azt is hozzáteszi, hogy ehhez a felszabaduláshoz minden embernek joga van, nemtől, vallástól, bőrszíntől függetlenül, mindenki vágya, kiteljesedése egyformán fontos, ezért el kell törölni mindenféle osztálykülönbséget.


Ő az, aki arra biztat bennünket, hogy lépjünk ki az apa árnyékából (szemben az Oroszlán jegye) és kövessük a saját álmainkat.


TELIHOLD LEVEGŐ JEGYBEN

Ahogyan a Hold egyenesen szembekerül a Nappal, kiegészül és teljes fénykoronggá alakul. Ez a holdfázis azon terveid sikerét, megvalósítását vagy vágyott eredményének elérését jelzi melyeken eddig dolgoztál .

HOLD A VÍZÖNTŐBEN

 Elképzelhető, hogy ilyenkor valamilyen meglepetés ér.  A körülmények váratlan megváltozása várható, mely a te malmodra hajtja a vizet.


HOLDHÁZ:

 LÁZADÁS (Vízöntő 20°)

Vita egy ügyért;excentrikus viselkedés

Egy fura figura a gravitációt meghazudtolva lebeg fejjel lefelé a térben . Arca nyugodt,  semmiféle aggodalmat nem mutat a szokatlan pozíció miatt  Az alak körül apró elemi részecskék úszkálnak. A haja vörös és lobog, derekáról egy sárga fátyol hull alá. 


CAALDA - A PILLANGÓ 

A hagyományok szerint ha ebben a holdházban születtél, bátor és makacs vagy, képes vagy legyőzni ellenségeidet. Ugyanakkor hajlamos lehetsz durva, excentrikus, szokatlan viselkedésre is, ami  szerencsétlenné tesz az üzletben . 



Az Uránusz és Merkúr uralja

Az Uránusz és a Merkúr Vízöntőben való együttállása idején csekély figyelem irányul a szabályokra és a hagyományokra. Ez az időszak azt mutatja, hogy felülvizsgálni és frissíteni kell azokat a tradicionális ideákat és régimódi szemléleteket, melyek már haszontalanná váltak. A fejlődés szempontjából elengedhetetlen új szemléletmódot és munkamódszert találni. Képes vagy rátalálni egy kivételesen ragyogó, zseniális ötleteket szülő gondolatmenetre, és egy bizonyos ügy iránti erőteljes elköteleződést is jelez. Biztos vagy benne, hogy megfelelő pozícióban vagy, bár lehet, hogy mások szerint hátrányos a helyzeted. Fel kell készülnöd, hogy céljaid elérése érdekében a karakteredtől teljesen eltérő módon viselkedj.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése