NAP A SKORPIÓBAN



A Skorpióban, ebben a víz jegyben a Nap rejtélyesen csábító fénnyel ragyog. A szilárd víz jegy nem áramlik szabadon, hanem rendkívül erősen koncentrál.

Kincsként zárja magába a titkokat, és szigorúan őrzi is őket, mint egy jó pókerjátékos. Ezt a csillagjegyet nem verheted át. Már azelőtt tisztában van azzal, mit akarsz, mielőtt te magad tudnád.

A Mars irányította Skorpió átvágja magát azokon a pszichés védőfalakon, amelyek mögött ott rejlik az igazság. A Skorpióban álló Nap átragyog azon a személyiségen, amely behatol az érzelmi, lelki és szellemi birodalmakba. A titok mögötti titkot is ismerni akarja. Olyan, mint egy jéghegy, rendíthetetlen és első pillantásra nem érzékeljük a mélységét. A Skorpióban álló Nap addig titkolja mások előtt az erejét, amíg valaki fel nem fedezi. Mivel magába fojtja az érzelmeit, ha egyszer megolvad a jéghegye, a keletkezett víztömeg mindannyiunkat elsodor.

Szilárd természete azt jelenti, hogy olyan személyiséggé fejlődik, aki nem könnyen befolyásolható. Ereje abban rejlik, hogy képes összpontosítani a figyelmét. Lehet, hogy az adott pillanatban nem ő nyer, viszont ő a világ legkitartóbb játékosa. A Nap a Skorpióban nem impulzív, sőt rendkívüli stratéga. Ez a fajta határozottság és koncentráltság olyan rugalmassággal ruházza fel, amely megrémíti az embereket. Egy Skorpió ritkán ijed meg a mocsoktól, nehézségektől vagy a katasztrófáktól. Tisztában van vele, hogy az élet összes tapasztalatát meg kell szereznie, beleértve a halált is, mert pontosan ettől fog fejlődni és erősödni, és erről szól maga az élet is.

A Skorpió csillagjegy szimbóluma a skorpió. Ez az állat kivárja a zsákmányt. Nem harcol. Nem üldözi áldozatát. Nem pazarolja energiáját olyan dologra, amiben nem biztos. De amint szagot fog, biztos lehetsz abban, hogy nem riad vissza sem a lelki gyötrelmektől, sem a rettegéstől, sem az unalomtól, csak az hajtja, hogy megszerezze, amit akar.




   Megerősítések


• Bízom a megérzéseimben, amelyek üzenete egy igazi ajándék.


• Személyiségem átalakulása természetes része az életemnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése