KÍNAI ASZTRO - YANG FÖLD KUTYA HÓNAPJA

 

A kínaiak szerint ez a hónap (okt.8 - nov.7.) a Kutya hónapja, az ősz első hónapja, egy Föld elemű hónap, és ezért nagyon jó időszak most azoknak akik a Nyúl, Kutya, Tigris és Ló évében születtek. Nem igazán jó a hónap a Sárkány szülötteknek, nem sikerülnek úgy a dolgaik, ahogy szeretnék, akadályokba ütközhetnek.

A Kutya állatövi jegye

A Kutya hónapja alapvetően Föld elemű, ezért mindazoknak jó, akik szintén Föld eleműek (a születési napjuk szerint), mert sok baráttal, ismerőssel találkozhatnak, de külön még jót tesz a Fém elemű embereknek is. Támogatást, segítséget kaphatnak másoktól vagy tanulásba kezdhetnek, meglevő tanulmányaik jól fognak menni.


A Tűz eleműeknek kreativitást hoz ez a hónap és vállalkozókedvet, a Fa eleműeknek pénzt (ha szingli férfiak, akkor barátnőt is! :) a Viz eleműeknek pedig sok munkát és ha nők, akkor pasit is hozhat! :)

A hónap legerősebb hatását azok fogják érezni, akiknek személyes horoszkópjában az alábbi szimbólumok megtalálhatóak: Yang Föld, Yang Fa, Sárkány, Kutya, Kecske, Bivaly.

Itt számolhatod ki, hogy milyen elemű napon születtél és h. hat rád ez a hónap:

Kalkulátor


Mire figyelj ebben a hónapban?

Ebben a hónapban legyél őszinte magadhoz, és ismerd fel azokat a játszmákat, amelyeket öntudatlanul folytatsz másokkal és magaddal.

Érzelmi stabilitásunk érdekében szembe kell néznünk a saját felelősségünkkel is a dolgok alakulásában. Az önsajnálat nem segít, ehelyett vizsgáljuk meg, mit tehettünk volna másként. Harmóniánk visszaszerzésében segíteni fog a jóga a sport és a rendszeres meditáció.

A hónap energiája segítségünkre lesz abban, hogy a tudatalattinkba száműzött félelmetes gondolatok napvilágra kerüljenek. és elveszítsék ezáltal felettünk az irányítást. 

Emellett az egész hónapot intenzív álmok, érdekes véletlenek és furcsa egybeesések kísérik, melyek most mind üzenet értékkel bírnak. ha figyelmesek vagyunk, akkor érzékelni fogjuk, hogy a jelek vezetnek bennünket. Ne erőltessük azokat a dolgokat, amik akadályoztatva vannak, inkább hagyjuk, hogy a dolgok maguktól alakuljanak.


Yang Föld, a monumentális hegy


 Yang Föld tranzit

Hallgatagabbak leszünk, zárkózottabbak, jobban igényeljük a titkokat, jobban igényeljük a személyes teret. Nem leszünk túl közlékenyek az érzéseink tekintetében.

Mit tegyél ebben a hónapban? 

Állj két lábbal a földön, hidd el, hogy mindenre képes vagy!

Mit ne tegyél a hónapban? 

Ne hagyd magad megingatni egy pillanatra sem. Álld a sarat, ha célkeresztbe kerülsz, ne hajolj el a támadások elől, hanem okulj belőlük!


A hónap színe: sárgák, arany, barna, drapp

Ezen hónap energetikája jó a Föld és Fém elemű embereknek (a születési nap eleme szerint!), korlátozó hatással bír a Tűz eleműekre,  rosszat tesz a Víz eleműeknek!


Itt számolhatod ki, hogy milyen elemű napon születtél és h. hat rád ez a hónap:

Kalkulátor


Jupiter Nagyherceg

 Jupiter Nagyherceg konstellációjáról akkor beszélhetünk, amikor radix képletünk egy (vagy akár több)  a képletünkben található bármelyik állatszimbólum egy-egy tranzit alkalmával megjelenik és ezzel aktiválódik. 

Vagyis ebben a hónapban ha a Kutya mint a jelen hónap szimbóluma ismétlődik a Te saját képletedben (pl. a Kutya évében születtél vagy a Kutya hónapjában, vagy a Kutya napján stb.)

Jelentése 


Jupiter Nagyherceg egyfajta ajándékot mutat életünk azon területei és struktúrái tekintetében, ahol, és amelyet szimbolizálva megjelenik. Ezen időszakok olyan eseményeket hoznak, melyek fejlődésünk szempontjából jelentőségteljesek, és pozitív végkimenetelre számíthatunk.

Amikor valamelyik oszlopunk Jupiter Nagyhercegként aktiválódik, akkor életünk adott területén szimbolikusan kigyulladnak a reflektorfények, és színpadra lépve eljátszhatjuk életünk főszerepét, - de legalábbis szerencsés fejlemények várhatók, rövid időn belül.

Fontos kiemelni, hogy bár Jupiter Nagyherceg megjelenésével az események mögötti “ajándék” jelleg minden esetben megjelenik, azonban a konstelláció pozitív jelentése NEM ZÁRJA KI egyéb más, nehezebb konstellációk alacsony szintű megélését. Éppen emiatt sokszor elsiklunk felette, nem vagyunk rá tudatosak, mert el vagyunk foglalva a horoszkópban zajló egyéb más aktív állásokkal. Emellett Jupiter Nagyherceg a fenti jelentéstartalmán kívül úgyszintén kerülhet különböző más konstellációkba is radixunk egyéb oszlopaival. (pl. oppozícióba, tükörként, üres elemként, stb.)

Jupiter Nagyherceget az egyik legpozitívabb konstellációként tartják számon, mert analógiái ajándékokat, és pozitív eseményeket jeleznek életünkben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése