Hogyan hódolj Vénusz istennőnek?

Ha nem vagy Bika, avagy úgy érzed, nem teng túl benned a Szerelem-energia, akkor nincs erősítsd meg magadban. Vénusz bolygód neked is van, lehet, hogy nem abban a jegyben, ahol igazán elemében érzi magát, és ezért némi támogatásra szorul.


Kívül…
1. A Vénusz a szépség-felelős is, foglalkozz tehát önmagad megszépítésével: találj ki új frizurát, szépítsd meg az arcbőrödet, foglalkozz a tested állapotával: pakolások, maszírozás, testkezelések.
2. Fontos a csomagolás! Nézz kis új ruhadarabokat, szelektáld a meglévő kollekciódat. Viselj olyan színeket, amelyekben igazán jól érzed magad! Keresd a rózsaszín, lenge, áttetsző, szexi darabokat!
3. Tarts élmény kúrát a testi örömök jegyében: heti 1 élmény kötelező, szigorúan a „nagyon jól esik!” kategóriából!
4. Töltődj a természetben: a virágzó táj szépsége rengeteg energiát ad. Ne túrázz, hanem inkább pihenj, piknikezz a szabadban.



Mindenképpen adj a testi élvezetnek: egyél-igyál finomakat, legyen nagyon jó kedved, áraszd a vidámságot és ne tagadd meg magadtól a szexuális örömöket sem! Mindent a testnek, tudod!

… és belül

1. Légy lusta: merengj, mélázz, lassulj le! Most igazán nem érdemes sietned, mert minden nap egy újabb fa borul virágba, új gyümölcs érik be, új illattal telítődik a levegő. Ha rohansz, ezekről lemaradsz.
2. Gyakorold a megbecsülés, szeretet kifejezését. Mit jelent számodra az elköteleződés és a hűség?
3. Egyél vénuszt naponta: epret, paradicsomot, cseresznyét, borsót és babot. Habzsold az energiákat.
4. Ez a hónap hízásra hajlamosít. Mozogni nincs sok kedvünk az ízlelőbimbóink viszont élményre vágynak. Nos, ez nem a diéta alaphelyzete. Ha vigyáznod kell a vonalaidra, most nagyon résen kell lenned. Sok erős ízzel és sok-sok folyadékkal kompenzálhatod a támadó kalóriákat. Mellesleg ki látott már gebe Vénuszt?!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése