Választás - ESEMÉNYHOROSZKÓP



Ez a választás eseményképlete a választás napjára reggel 6-ra felállítva, mivel akkor nyitottak a szavazóhelyiségek. Budapestre állítottam fel, mivel az az ország fővárosa.

Ha megnézzük,az Asc ugye az istenadta nép, aki elmegy szavazni- egzaltált Mars, felindult, akár dühös is, de hova tart? A 10.h-ba a kormány házába, azt akarja....





Szerintem sok minden látszik belőle pl.az, hogy az egyetlen aki csalt az a média és a hírek (3.h.ura, peregrin, retrográd, Szaturnusztól sújtott Merkúr sarokházban). Szítják a hangulatot, miközben érvényes, legitim szavazás zajlott le külföldi megfigyelők szerint is. A sok technikai és kommunikációs malőr eredhet a Merkúr tönkretett, sújtott helyzetéből. Emellett hiányzik a képletből a Levegő jegy - totális kommunikáció képtelenség. Viszont a Föld elem erős, tehát gyakorlatias, szervezett, racionális végrehajtás uralkodott.



De nézzük meg az egész képletet, majd minden bolygó javul, azaz méltóságban van (ami azt jelenti, hogy jót akar vagy legalábbis a jobbik arcát mutatta mindenki).
A kormány itt is a 10.h. ami egy uralmi Szaturnusz sarokházban (nem mondom, hogy finomkodik, de erős, becsületes, tudja mit akar), Szerencseponttal. Miután egzaltálja a Marsot, a választókat, modhatjuk, hogy egyrészt nagyra tartja őket, másrészt kicsit tarthat is tőlük.


Az ellenzék (4.h.) egy triplicitás majd exil Hold szintén a 10.házban a kormánypárt uralma alatt (de ha a Holdat pluszban a nép jelölőjének vesszük, akkor is ugyanaz a helyzet). A vegyes méltóság azt jelenti, hogy időben először elég erős volt a Hold, meg amit képvisel, aztán idővel széthullik.
Eseményképletben a választás, a választó tömeg az Asc lesz ami egy egzaltált Mars (oké, felindult, dühös, izgul, de erős), együttáll a Szerencseponttal, kiugróan sokan vannak, de ők is a 10.házban a kormányt akarják legfőképp, másodsorban pedig az ellenzéket is....akkor miről beszélünk?!



A Nap, mint miniszterelnök a Kosban, egzaltált, sarokházas (Szintén erős, bár izgalomban van). Ő pedig a választók hatása alatt van.
Gondolom, itt a 7.h.urát lehet venni a külföldi megfigyelőknek, de az egy jóindulatú, erős Vénusz, aki nem a kormánynak kedvez, ha már, akkor inkább az ellenzéknek és a népnek (egzaltálja a Holdat).
Az más kérdés, hogy a 10-11-12.h.ura ugyanaz a Szaturnusz, tehát a kormánynak, az egyéb szervezeteknek és pártoknak és a titkoknak közük lehet egymáshoz (és a Neptunusz is ott csücsül a 12.h-ban, a bezárt jegyúr 8. sötét házban). Plusz az egyik fővilágosító (a Nap és Hold közül) van csak nappali térfélen azaz megvilágítva, vagyis nem tudunk mindent, ez igaz. Szóval azt nem lehet mondani, hogy semmilyen politikai machináció nem zajlott a háttérben, de az nem a szavazáson magán, hanem már előtte.



Ha megnézzük, amúgy a kardinális dinamika van túlsúlyban, azaz hamar lezajlódó egyszeri dolog (csodálkoznék, ha egyáltalán lenne újraszámlálás), mert pont a változó jegyek hiányoznak, szóval nincs billegés, nincs vacillálás, nincs lebegtetés, nincs benne többszöri lehetőség, igaz rugalmasság sincs.
Ami még fontos lehet a képletkontúrt nézve, hogy a K-i térfél van tele, azaz mindenki csak önmagával törődött (egyének, pártok), senkit nem érdekelt, hogy a szavazás milyen hatással lehet másokra (azért ezt ismerjük el!). Ezenkívül a D-i félteke domináns még, ami azt is jelzi, hogy a dolgok világosságban zajlottak, nagyjából áttekinthetően.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése