2018. április 19., csütörtök

Tranzitok a mindennapjainkban - Merkúr


A Merkúr tranzitjai

Ezek istenigazában az Ikrek és a Szűz Ascendensűekre hatnak. Akiket bátorítanék is arra, hogy a többieknél jóval intenzívebben figyeljék a az égen a Merkúrral történő dolgokat, hisz közvetlenül kihat rájuk, és a Rák Ascendensűek után nekik okoz a legtöbb változatosságot. Hisz gondoljatok bele, a Merkúr szűk körben köröz a Nap körül, így hol kombuszta, hol retrográd, évente 2x romlásban van a Nyilasban és a Halakban, vagy ha sem ez sem, az, akkor Szaturnusz avgy Mars támadottságban leledzik. Csoda, hogy hogy annyira változékonyak, labilisak, időnként idegesek a merkúri típúsok?


A Merkúr visszatükröző bolygó, így, ő maga nemigen hat, csak rá hatnak szintén, mint a Holdnál. Szóval ha rámegy a Szaturnuszra, max. beszédesebbé teszi (ha teszi), mag ha a Szaturnusz megy rá a Merkúrra, agyonnyomja (általában).
Arra figyeljetek, ha a Merkúr a Holddal kvadrátba vagy oppozicióba kerül az égen tranzitban, akkor félreértések, keveredések, tévinformációk terjedése várható! Ilyenkor nagyon ügyelni kell a kommunikációra!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése