Kérdezd a csillagokat - 9.h. a kérdőasztrológiában 7.rész

PEREK A KÉRDŐASZTROLÓGIÁBAN

 Elvileg a pereknek nincs háza. Tehát nem a 9-es házhoz tartoznak a perek, csak a jogosultságok, tehát hogy jogosult vagyok-e erre vagy arra az a 9-es ház, tehát a jog mellettem áll-e mondjuk egy kérdésben. Meg lehet vizsgálni, hogy tereljük-e jogi útra a dolgot: 9.h. jó álló jótevő, a Kérdezővel recepcióban és ellenséges viszonyban a másik féllel. De csak akkor érdemes, ha a Kérdezőnek is megvan hozzá a megfelelő méltósága és ereje.





Maga a per kimenetele, lefolyása az már több házat fog érinteni.:11.h. a per összege, 10.h. a bíró. Fellebezésnél minden 1 házat csúszik: újabb bíró 11.h., per tárgya 12.h.

Meglévő ügyvédre kérdezés 2.h. - ide tartoznak még a tanúk, bizonyítékok, de ha beadványra kérdezünk, az már 3.h.

Lecseréljem-e? ha van ügyvéd, de nem biztos, hogy jó, akkor a meglevő a 2.h. lesz, a továbbiak a 3., 4., stb.ház.

Ha még nincs ügyvéd, akkor általában nézendő: 7.h., ha több választás van: 7-8-9 stb.ház. Itt azért vigyázni kell, utánanézni, mert néha visszacsúszhat a 2.h.-ba vagy....(volt pl. olyan eset, hogy válóperes ügyben kiderült a feleség válóperes ügyvédje régebben a férj ügyvédje volt, igy az a 7.h.2.h.-a lett)

Megegyezés peren kívül vagy belül: 1-7.h. , Hold-7.h.  közt jön létre mindegy hogy kényszerítés útján vagy egyéni szándékból. A szándék a recepció lesz, a megegyezés ténye a fényszög.

Ha válóper: a házasság bontását mindenképp kimondják akkor is, ha nem született még pénzügyi megegyezés (ez akár éveket is igénybe vehet).



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése