Kérdezd a csillagokat - 10.h.a kérdőasztrológiában 4.rész


Ha a stabilitásra kérdeznek, akkor a 10-es ház urát és jegyét is meg kell nézni, hogy ha fix jegyben található az a legjobb, mert az tartós, hosszú távú munkát jelent. A kardinális jegyek pedig alkalmit, vagy nagyon rövidtávút jelölnek, a változó jegyek pedig ilyen középtávút vagy pedig úgy alkalmit, hogy mindig jönnek újabb munkák, de csak adott időre szólóak.


Milyen jellegű lehet a munka? Szaturnusszal nehéz vagy időigényes munka, Merkúrral  telefonálós, adminisztrációs, szaladgálós munka, Marssal esetleg fizikai. Ha a munka szignifikátorai változó jegyben vannak, ez lehet kötetlenebb, lazább munkakör is.
Főnökkel- Nappal nehéz fényszögbe kerülni nem tanácsos, főleg egy új helyen. Ami még fontos lehet, hogy ha a 10-es ház ura exaltálja a kérdezőt és a kérdező nincs olyan magas méltóságban, akkor annak csalódás lehet a vége.
A Szerencsepont könnyű fényszögei vagy együttállása a kérdezővel, az állással, vagy a fizetéssel jót jelent, nehéz fényszögei pedig rosszat.
Vállalkozásnál ugyanígy ítélünk. Vállalkozásnál azt nézzük, hogy sikeres lesz-e adott vállalkozás, amibe bele akar vágni a kérdező, akkor szintén a 10-es ház urának a méltóságát nézzük, illetve a 11-es házat, hogy mennyi bevétel várható belőle, mennyi profit.

És ugyanígy meg lehet  nézni a recepciókat, hogy nem okoz-e neki kényelmetlenséget a vállalkozás, nem okoz-e neki kárt, bírni fogja-e, szeretni fogja-e, illetve mennyire hosszútávon tudja csinálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése