Nyaralási tanácsadó az asztrológiai elemek szerint 3.

Mindannyiunknak táplálnunk kell a saját energiamezőnket. Ha ugyanis elhanyagoljuk a Nap-jegyű alapvető energiánk (de ugyanígy a többi bolygóhoz és az Ascendenshez kapcsolódó elemekkel megjelölt energiák) újratöltését, akkor azon kapjuk magunkat, hogy egyre kimerültebbé, kikezdhetőbbekké, valamint testi és a lelki zavarok által egyre sebezhetőbbekké válunk. Általánosságban azt mondhatjuk, hogy önmagunk feltöltését olyan tevékenységek gyakorlásával végezhetjük, amelyek előidézik ezt a feltöltődést.
Hasznát vehetjük ha kontaktust tartunk fenn a Nap-jegyünkhöz kapcsolódó elemmel és akkor visszafiatalodással, regenerálódással védhetjük ki az élet kihívásainak romboló hatását.


LEVEGŐ elem (Ikrek, Mérleg, Vizöntő)

A levegő-jegyűeknek is szükségük van a hozzájuk hasonlóakkal fenntartható rendszeres kapcsolatra,valamint olyan társadalmi közegre, amelyben lehetőségük nyílik kifejezni az eszméiket, továbbá olyan munkákra, amelyek intellektuális szabadságot és hajtóerőt biztosít a számukra.
A levegő-jegyűeknek tiszta és metsző és elektromosan telített levegőre van szükségük a regenerálódáshoz - olyan levegő amit nem találunk a városokban, a párás síkságokon és a mezőgazdasági művelés alatt álló völgyekben. Ilyen levegő csakis a hegyekben van. Nemcsak tiszta, hanem száraz és éles is.



Van egy Mérleg-jegyű barátnőm (anyukája is Vízöntő!) akik családostól évek óta a Mátrába járnak nyaralni, és mindig mondja a barátnőm is, hogy egész évben ezt a két hetet várja és ez az amikor tökéletesen kipiheni magát.
Nyaralási tippek levegő-jegyűeknek:
általában ajánlható magasabb helyeken eltöltött nyaralás, hegyekben, szabad levegőn.
A Vízöntőknek mindenképp a magas hegyek (legalább 800 m tengerszint felett ajánlott), ahol egész nap hegyet mászhatnak, este pedig internetezhetnek, vagy olvashatnak, hogy szellemi igényeik is ki legyenek elégítve. A Mérlegeknek nem kell ennyire erőltetett program elég ha sétálnak a hegyekben de közben nagyon fontos hogy jó társaság vegye körül, akikkel beszélgethet egész álló nap. Az Ikreknek pedig inkább egy hegyvidéki városka ajánlható sok-sok látnivalóval, amit mind megnézhet, elolvashat, felfedezhet kíváncsi kutató szelleme, esténként pedig legyen elég idegen és érdekes ember akikkel találkozhat a szórakozóhelyeken és ismerkedhet.
Gyerekeknek valamilyen hegyekben levő vagy intellektuális tevékenységekkel foglalkozó tábor ajánlható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése