Nyaralási tanácsadó az asztrológiai elemek szerint 4.

Mindannyiunknak táplálnunk kell a saját energiamezőnket. Ha ugyanis elhanyagoljuk a Nap-jegyű alapvető energiánk (de ugyanígy a többi bolygóhoz és az Ascendenshez kapcsolódó elemekkel megjelölt energiák) újratöltését, akkor azon kapjuk magunkat, hogy egyre kimerültebbé, kikezdhetőbbekké, valamint testi és a lelki zavarok által egyre sebezhetőbbekké válunk. Általánosságban azt mondhatjuk, hogy önmagunk feltöltését olyan tevékenységek gyakorlásával végezhetjük, amelyek előidézik ezt a feltöltődést.
Hasznát vehetjük ha kontaktust tartunk fenn a Nap-jegyünkhöz kapcsolódó elemmel és akkor visszafiatalodással, regenerálódással védhetjük ki az élet kihívásainak romboló hatását.






VÍZ elem (Rák, Skorpió, Halak)


A vízjegyűeknek más víz jegyűekkel való foglalatoskodásra van szükségük vagy arra, hogy bármit is csinálnak azt nagy érzelmi beleéléssel tegyék. Ők nem tudják függetleníteni magukat a velük közvetlenül történő eseményektől, ezért fontos, hogy olyan tevékenységeket és munkát válasszanak, amely lehetővé teszi, hogy kiéljék az érzelmeiket.
A víz-jegyűek gyakran érzik azt, hogy folyótól, tótól, tengertől távol élni, olyan mintha egy kopár sivatagban kéne élniük. Pszichikailag, érzelmileg akkor érzik magukat a legjobban, ha lehetőségük van rendszeresen vízbe mártózni vagy legalább olyan helyen tartózkodni ahol víz is van.




Halak-jegyű ismerősöm pl. Gyulára jár a termálfürdőbe, ez testi panaszainak is jót tesz, meg ki is kapcsolja a napi hajtás alól.
Nyaralási tippek víz-jegyűeknek:
mindenképp általánosságban érdemes valamely szabad víz mellé szervezni a nyaralást.

Részletezve, a Halaknak a legjobb a tenger vagy óceán mellé menni, a Rákoknak sokszor elég egy folyó vagy tó látványa is, ill. a ebben való fürdőzés, a Skorpiók meg beérik néha egy-egy barlangfürdővel is. Extrém nyaralási tipp: töltsük az egyre szaporodó jégpályák egyikén a nyarat - jó sportolásra és még hűvös is van!
Gyerekeknek: úszótábor, vitorlástábor vagy korcsolyatábor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése