{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – Ha ezután csak 5 blogot olvashatnék

Mi ez? A {Vigyázz! Kész! Posztolj!} egy kéthetente jelentkező blogger kihívás, ahol a résztvevők előre meghatározott, egészen a cikkek megjelenéséig titkos témákról írnak blogjukban. Ha csatlakoznál vagy érdekel a kihívás részletes szabályzata, keresd fel a VKP kihívás összefogó bejegyzését. A többi résztvevő írása az inlinkz gyűjtemény gombjára kattintva érhető el. 



Az eheti VKP kihívás témája a következő: ha ezután csak 5 blogot olvashatnék, azok a következők volnának....
 Mivel nekem ez az első ilyen jellegű posztom, ezért érdekes kísérlet is mi sül ki belőle...:) Pláne, hogy eleddig nem voltam valami nagy blogolvasó, habár a saját asztrológiai blogom (Supernatural Astrology) már vagy 3-4 éve fut, de inkább csak kedvtelésből. A blogírásra és emellett blogolvasásra csak most tavasszal kaptam rá: 1) mert megjelent az első asztrológiai témájú szakkönyvem, amit ebben a blogomban (is) próbálok népszerűsíteni; 2) mert végre sikerült beüzemelnem a Blogovin' alkalmazást a tabletemen és elámultam, mikor kiderült mennyi jófajta, szépséges, inspiratív, érdekes és izgalmas blog létezik az Interneten. Mostanra ez lett az én "újságom" - a napi rémhírek kevéssé érdekelnek, ám egy gyönyörű blogon órákat el tudok keringélni. Elárulom mára már vagy 130 blog van felvéve a Blogovin'-ba!

Talán elsőként  a Szolvákiában élő egyetmista Ági könyvesblogját a Lapozz velem című blogot említeném.

Tulajdonképpen azért került ő előre, mert ez volt az első blog amit olvastam rendszeresen, mivel "véletlenül" sikerült feliratkoznom rá. Viszont  vagy 2 éve amióta olvasgatom sok színes, érdekes könyvajánlót láttam tőle, nem mindegyikkel értettem egyet, de felnyitotta a szememet új olvasandó könyvekre.

A következő ilyen blog Szilvamagé volt, aki elsősorban az esztétikus kinézetével ragadott meg Szilvamag olvas


Bár az romantikus regények iránti rajongását nem mindig osztom, de igazán nőiesen esztétikus  blogja és érettebb  értékelései már akkor megragadtak.

És akkor egy "komolyabb" blog a sok közül, Kiss T. Anna  közéleti, művészeti, irodalmi, média blogja:


Amelynek íróját van szerencsém ismerni a virtuális térben, a Szeress belém! c. könyv szerzője (most pedig egy a Google modellről szóló könyvön dolgozik). Cikkei, kritikái mérvadóak, mindig aktuális kérdéseket feszeget, ráadásul sok  mai írónak biztosít terepet a bemutatkozásra. 


Az itteni felfedezettjeim egyike volt Dorothy blogja a Daily Dorothy


 Nagyon jó ízlésű, inspiratív életmód blogja az egyik a legjobb a műfajában szerintem, megnyugtatja a lelkem, gyönyörkedteti a szemem, és érdekes olvasnivalókkal lát el. A beauty tippei közl párat már én is kipróbáltam. Már alig várom a továbbiakat! :)

A végére pedig kikapcsolódásképpen egy tényleg habos-babos, de csodaszép blogot hadd említsek Pillecukorét 


Tényleg annyira "habosnak, könnyednek, színesnek képzeltem el, mint a legeslegkedvencebb édességemet. " Igazi életmód blog, apró szépségekkel, receptekkel, takarítási tipekkel, DIY- ötletekkel és sok-sok minden mással, többek közt ennek a bloggereket összefogó cikksorozatnak, kihívásnak  szervezésével is. Ahogy egyik blogcíme mondja: Little Reasons To Smile. Jó megállni a mindennapokban egy kis mosolygásra. :)

+ 1. talán csodálkozhatnátok, hogy asztrológiai könyv szerzőjeként és gyakorló asztrológusként miért nem említettem asztrológiai blogokat. Nos, nem azért, mintha beképzelt lennék és szerintem egyik se lenne elég jó  (bár egyébként elég kevés van belőlük még), de kicsit másfajta asztrológiát propagálnak mint amit én tanítok, művelek. De ígérem egyszer ezekből is írok egy blogbejegyzést! :)

És akkor nézzétek meg a többiek válaszait is, társaim a kihívásban:



2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm, hogy bekerülhettem a listádba, örülök, hogy szívesen olvasod a blogomat! :) <3

    VálaszTörlés
  2. Absolutely! Szerintem nagyon szép, totál kikapcsolódás és inspiráció, örülök, hogy ráakadtam! :)

    VálaszTörlés