SZINASZTRIA - Pozitív kapcsolati fényszögek


Mik a jó fényszögek a kapcsolatban? Emeljük ki őket, csoportosítsuk! Elsősorban ezt mondtuk a Nap és a Hold jó fényszögei ezek, vagy együttállásuk. Jó fényszög még, amit kiemelhetünk egy kapcsolatnál, egy párkapcsolatnál, ha a Nap a Jupiterrel áll jó fényszögben, a Vénusz a Jupiterrel, vagy a Vénusz a Holddal. Ezek a lelki kötelékek. Nap, Vénusz is végül is ide számít.




Nap–Hold

A legfontosabb a Nap–Hold kapcsolatok két horoszkóp között. Itt az örök férfi kép találkozik az örök női képpel. Ezek elvileg, ha együttállásban vagy harmonikusan állnak, akár életre szóló kapcsolatokat hozhatnak. Ahogy mondják, az ilyen kapcsolatok az égben köttetnek!
Viszont ha bármi támadja őket egyik vagy másik horoszkópból, akkor hiába a szép állás, bajok jöhetnek, ill. szét is mehet, vagy össze se jöhet a kapcsolat. Ha diszharmonikusan állnak, még az is jobb, mint a semmilyen kapcsolódás, de mindenképp problémásabb lesz a kapcsolat, sok megértés és tolerancia kell a működtetéséhez.
Egy ismerős képletében pld. a Napot és a Holdat is támadja szembenállással egy-egy bolygó, így hiába lenne a Napján valakinek a Holdja vagy vica versa (mint ahogy volt is már rá példa) általában nem lett belőle semmilyen kapcsolat, mert előbb jelentkeztek az akadályok, minthogy bármi kialakult volna.


Nap–Jupiter, Hold–Jupiter

Például a Nap-Jupiter és Hold-Jupiter harmonikus állásai is törvényszerűen összehozzák a kapcsolatokat - sőt ezeket a hagyomány "házasságjelölőknek" mondja. A másik egyéniségének (Nap) és a lelkének (Hold) teljes és törvényes elfogadása (Jupiter). Amennyiben ezek negatív fényszöggel kapcsolódnak (kvadrát, oppozíció) akkor is összehozza a kapcsolatot, de utána szét is mehetnek.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése