SZINASZTRIA - Amit megkaphatunk: a 7.ház


Az előző két részben megnéztük, mik az ideáljaink a másik nemből - a következő részekben pedig azt járjuk körül, ebből vajon mit kaphatunk meg a képletünk alapján a sorstól?
Megnéztük, milyen ideáljaink vannak a másik nemmel kapcsolatban a horoszkópunkban, most lássuk, mi az, ami ebből megkapható úm. a számunkra, amit a sorsunk (Isten, Univerzum stb. kinek-kinek a megfelelő) megenged, biztosít számunkra. És ezt bizony a 7.házunk fogja mutatni a horoszkópunkban, nem más. A tartós kapcsolatok háza (persze ha a rövidebb viszonyainkra vagyunk kíváncsiak, akkor szóba jöhet az 5.házunk ).





Először is: milyen jegyben található a ház csúcsa, hol kezdődik? Illetve annak a jegynek az bolygóura melyik/milyen jegyben van, ami a házcsúcsot uralja (példa kedvéért: Bak jegyében kezdődő 7.h.- ura a Baknak a Szaturnusz, ami teszem azt a Bikában van, vagy Rák 7.h., ura a Hold az Ikrekben található adott képletben stb.)
Halakban, Rákban, Skorpióban? - akkor a Víz jegy lesz jellemző a nekünk adatott partnerre, azaz flegmatikus, érzelmes, de az érzelmek, nem biztos, hogy látszanak rajta, belül éli meg őket. Ő az ÉRZELMES partner.
Bikában, Szűzben, Bakban van? - akkor Föld jegy a jellemző: ragaszkodó, birtokló, kötődő alkat, mindig az munkál benne: "hú, mi van, ha elveszítem Őt ?!" Ő lesz a RAGASZKODÓ alkat.
Ikrek, Vízöntő, Mérleg a 7.házad vagy a 7.ura ezekben a jegyekben áll? Akkor olyan partner jön neked sorsszerűen, aki jön-megy, kommunikál, lóg a fölén a mobil vagy ő az Interneten, sok kapcsolatot tart fenn, nem annyira kötődős, inkább nagy a társaságigénye, barátok, kulturális események a fontosak a számára. Ő az ISMERKEDŐS alkat.
Ha pedig a Tűz jegyekben - Nyilas, Kos, Oroszlán, vannak ezek az elemek, akkor ő lesz az aki kimutatja őszintén az érzelmeit, önmagát keresi majd a kapcsolatban, nem biztos, hogy a hűség mintaképe lesz, domináns, uralomra törő típus. Ő a ROBBANÉKONY.
És ezek persze kombinálódnak!






Most csüccsenj le egy picit,kortyints fel egy korty kávét vagy teát és nézd meg az előző fejezetet, ahol az ideáljaidról volt szó (nőknek: Mars/Nap, férfiaknak: Vénusz/Hold). Vajon azok a bolygók, amik az ideáljaidat jelölték milyen jegyekben voltak? Víz, Tűz, Föld, vagy Levegő jegyekben? Mennyire passzolnak a mostani fejezetben leírt 7.házad jellemzőihez?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése