SZINASZTRIA - Férfi énkép és ideálkép


Most pedig… megnéztük az előző részben a női jelölőket, illetve a női ideálokat és most megnézzük a férfi én jelölőket, illetve a férfi ideált egy képletben.
Ugyanúgy, ahogy a női bolygóknál a jegyhelyzetből következtethetünk arra, milyenek vagyunk mi magunk, ha férfiak vagyunk és ha pedig nők, akkor mire vágyunk, milyen típusú partnerre az életünk útján.



A Marsot nézzük először. A Mars a fiatal vagy független férfi jelképe. Ha a Mars a Kosban, vagy a Skorpióban van, vagy a Bakban, akkor tulajdonképpen szuperül érzed magad fiatal férfiként, vagy egyedülálló férfiként, szeretsz macsó lenni. Mindenesetre nem sietsz elköteleződni és úgy lehet a legjobban megtartani, ha lazára engednek, és nem érzed magad beszorítva a családapa szerepébe. Nőként pedig az ilyen pasikért vagy oda, nem férjet keresel, hanem az igazi pasit, az álom pasit. Amennyiben viszont a Mars a Bikában, Rákban, vagy Mérlegben van, akkor nem igazán tudsz kibontakozni, mint szingli, vagy egyedülálló férfi, társra van szükséged és nőként is inkább az elköteleződésre hajlamos pasikat keresed, még ha esetleg nem is túl férfiasak.
Nézzük még akkor, hogy még az említett jegyeken kívül hol érezheti még jól magát a Mars valamennyire? 





 Amennyiben férfiként a Napod az Oroszlánban, vagy a Kosban van, teljes sugárzó fényében megélheted a családapa-férj szerepét, te vagy a középpont és törekszel is rá, hogy az érett férfi képét mutasd magadból.
----------

Ha viszont a Vízöntőben, vagy a Mérlegben van a Napod, akkor túlságosan kiszolgáltatottá válhatsz családapaként, vagy férjként, elveszítheted az identitásod, esetleg nehezebben találod meg a helyed, a szereped ebben a világban. Amennyiben pedig nőként van ezekben a jegyekben a Napod, akkor az irányítható fél típus a kedvenced....

Rendelés: https://adastrakonyvtara.blogspot.com/p/konyveim.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése