SZINASZTRIA - Mi az a szinasztria?



Kapcsolati horoszkóp, avagy mi is az a szinasztria?

„Gyakran azon kezdünk el dolgozni egy „kicsit idegen” emberrel, hogy összeillők legyünk, ahelyett, hogy egymást gazdagítva és szeretve lubickolnánk egy olyan emberrel, aki valóban hozzánk illik.”
~
„Ha valaki egyre kevesebbé válik, egyre csak kisebb lesz egy kapcsolattól – az fontos tünet. A szeretetlenség és az áltatás tünete. Ha ezt látjuk, akkor érdemes feltenni a kérdést: megéri?”




Kivel?
Szinasztria, vagy más néven kapcsolati elemzés az, amikor születési horoszkópokat hasonlítunk össze abból a célból, hogy feltérképezzük két ember viszonyát.
Ez a módszer mindenféle köteléknél alkalmazható: vizsgálhatunk házastársakat, szeretőket, szülőt-gyermeket, barátokat vagy akár üzlettársakat is. A szinasztrián keresztül megérthetjük, hogy miért vannak egy kapcsolatban súrlódások, kommunikációs zavarok, hirtelen fellángolások, meg nem értések vagy tökéletesnek tűnő összhangok.




Hogyan?
A szinasztria úgy készül, hogy elkészítjük mindkét fél születési horoszkópját, hogy megismerjük az egyéni szereplőket.


Ezt követően a radix képleteket egymásra rajzoljuk, és megállapítjuk a planéták között kialakult fényszög-kapcsolatokat. (A bolygók különböző kapcsolatokban más-más megítélés alá esnek, ezért tudni kell, hogy férjet-feleséget vagy pedig szülőt-gyereket nézünk éppen.) Ezek az aspektusok a vizsgált felek szerepszemélyiségeinek egymásra hatását jelölik, vagyis hogyan érez, hogyan gondolkodik a másik, melyik területeken és miben tudunk együtt működni, illetve hol vannak a problémás pontjaink.


Hogyan tovább?
Arra a szinasztria (illetve az asztrológus) nem adhat választ, hogyan viselkedjen valaki a másikkal szemben. Probléma esetén elváljunk, vagy maradjunk együtt? Egy újonnan kibontakozó kapcsolatba belemenjünk, vagy tartsuk magunkat távol az illetőtől?
Ezt a döntést mindenkinek magának kell meghoznia – az asztrológia segítségével talán egy kicsit objektívebb szempontokat is mérlegre téve.





ELŐRENDELÉS: kerdoastrologia@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése