GAZDAGSÁG A RADIXBAN II.

És most nézzük napjaink 5 leggazdagabb emberét a világon (2018-as adat):


Az első
a most 54 éves JEFF BEZOS, amerikai üzleti mágnás, elemző és befektető, az amazon.com alapítója és 2017 novemberétől a világ leggazdagabb embere. Bezos vagyonát 112 milliárd dollárra becsülik, ezzel ő az első, aki átlépte a 100 milliárdos határt. Sajnos nincs pontos születési adatuk róla, így nem tudjuk megnézni a képletét.







BILL GATES

A most 63 éves Gates, a világ leggazdagabb embereinek listájában 2018-ban az első helyről, ahol már elég régóta tartózkodott, a második helyre esett vissza. A Microsoft igazgatója, 90 milliárdos vagyonnal dicsekedhet.
Bill Gates Skorpió napú, Rák Ascendensű. Születési adata személyes vagy családi adatközlésből származik. Elvileg a 2.háza nem is áll olyan jól, hisz az Oroszlánban kezdődik és a Nap az ura, ami a Skorpióban peregrin. Ám a 2.házában ott áll a Jupiter, amelynek a tüzes jegyekben, éjszakai képletben van egy éjszakai triplicitása. És úgy látszik már ez is elég a tekintélyes vagyonhoz.


WARREN BUFFET

A harmadik a 88 éves Warren Buffet, aki a Berkshire Heathaway vállalat igazgatója.
Születési adata megbízható forrásból származik. Szűz Napja és Nyilas Ascendense van. A 2.háza a Vízöntőben kezdődik és üres. Ám az ura a Szaturnusz a Bakban áll az első házban. Uralmi méltóságú pénz jelölő. Nem csoda hogy benne van az első 5-ben!



BERNARD ARNAULT


Őt követi a 69 éves Bernard Arnault, aki az LVMH feje, ők magas minőségű ruhákat és kiegészítőket gyártanak, például a Louis Vuitton márka is hozzájuk tartozik.
Bernard Arnaultnak érdekes a vagyon jelölése a radixában. Hitelesített születési adata van. Így el kell fogadnunk érvényesnek ezt az állást. Halak Napja és Oroszlán Ascendense van. A 2 .háza a Szűzben kezdődik, nem áll benne bolygó. És az ura a Merkúr sem áll túl jól, csak egy arculata van a Vízöntőben. Mi adja akkor a rangos pénzügyi helyzetét?
A Szűzben triplicitása van a Vénusznak nappali képletben és a Marsnak a földjegyekben van egy vegyes triplicitása. Ez a Vénusz a képletében egzaltációban áll a Halakban, a Mars pedig szintén triplicitásban a Halakban. Ez így együtt 120%-os vagyon ad ki. Nagyon úgy néz ki,mivel „csak” a triplicitás urak jelölik a vagyont, ezért Arnaultnak nagyon-nagyon tudatosan meg kell dolgoznia a pénzéért. Ha hátradőlne, akkor őszintén szóval egy fityingje se lenne!



MARK ZUCKERBERG

Az ötödik pedig a maga 34 évével Mark Zuckerberg, a Facebook igazgatója.
Nincs hiteles születési adata, ennek megfelelően többféle radixot találtam, de érdekes módon bármelyiket is néztem, jól állt így vagy úgy a 2.háza! Most ezekből az egyik legvalószínűbbet vegyük. Itt a Bika Napjához Nyilas Ascendens társul. A 2.háza a Bakban kezdődik, üres. Az ura a Szaturnusz nem áll túl jól, ám az egzaltációs ura a Mars uralmi helyzetben van a Skorpióban.
Egy másik képlet Szűz Ascendensűnek állítja be, ott a 2.háza a a Mérlegbe esik. Annak ura a Vénusz uralmi helyzetben van a Bikában. Az is teljesen hihető lenne (sőt ebben a képletben még kicsit jobban is állna a 2.h. mint az előbbiben).


PARIS HILTON



Az utolsó példánk pedig a már 37 éves Paris Hilton lenne, aki nem szerezte a vagyonát, hanem beleszületett a milliárdos Hilton klánba.
Paris Vízöntő napú és Nyilas Ascendensű hölgy. A 2.háza a Bakban kezdődik, annak ura a Szaturnusz pedig a Mérlegben van, egzaltációban. Ime itt van a jelölés, akkor is, ha nem ő szerezte csak beleült a készbe.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése