CELEBHORIK - Vin Diesel


Vin Diesel


születési neve: Mark Sinclair Vincent
születési helye: New York
születési ideje: 1967.07.18.  15:35 (Skorpió Ascendens)

Ime Vin Diesel a "félénk szépfiú", macsónak ugyanis nem mondanám az állásai alapján, hacsak nem az Ascendense miatt, ami Skorpióként ad némi marsikusságot neki, de a Víz jegy miatt úgy, hogy az érzelmesség is megmarad.

Ugyanis a macsó csákó Rák napjegyű és Mérleg Marsú, úgyhogy ennél szolidabb és romantikusabb pasi nem sok van!   Nekem volt egy ilyen "pasim" gimiben, odavolt értem, én is érte, mégis egy kerek évig meg se szólított szinte, nemhogy udvaroljon vagy valami!

Talán csak a Nyilas Holdja ad valamicske férfiasságot, vagányságot neki, de az is inkább csak azt jelzi, hogy jól érzi magát ezekben a szerepeiben, otthon érzi magát bennük, pedig igazából abszolút nem ilyen. 
Mondjuk a Holdjára az Uránusz és a Plútó vet fényszöget, ez jelzi, hogy elég szélsőséges és független lelkivilágú. Lehet, hogy pont ezért éli  meg a színészetben a vagányságot, ez végül is egy álomvilág, egy illúzió, ahol olyan hős lehet, amilyen csak akar. 


Vin Diesel (születési nevén Mark Sinclair Vincent) 1967-ben született amerikai színész, producer és forgatókönyvíró. Gyakran szeret a vásznon igazi "kemény-fiúkat" alakítani, de a drámai szerepek sem állnak tőle messze. A kezdeti nehézségek ellenére, mára igazi filmsztárrá nőtte ki magát, valamint több céget is alapított, ilyen a One Race Films, Tigon Studios, és a Racetrack Records. Igaz volt kidobóember is, de ott is a szünetekben Camus-t és hasonlókat olvasott, ami ugye nem tipikus. Ezenkívül főiskolára is járt, forgatókönyvírást tanult és saját kisfilmeket is rendezett, nem is egyet.

Kell az a Skorpió Ascendens, különben nehéz lenne megmagyarázni a kifelé mutatott férfias képet, miközben belül egy művelt és kultúrált ember lakozik. A Marsa amúgyis kvadrátban (negatív fényszögben) áll a Napjával, ez is jelzi, hogy a túlhajtott macsóskodása nem egészen egyezik meg az igazi személyiségével. 
A Napja is kap egy-egy Uránuszi és Plútós fényszöget, úgyhogy itt is tetten érhető azért a szabadabb, vagányabb életforma utáni vágy és a szélsőséges, intenzív személyiség.

Ezenkivül a Napja trigonban áll a Neptunusszal, nem véletlen, hogy hiába kezdett a színpadon, mégis a film felé húzta a szíve.

A Merkúrja szextilben van a Vénuszával, ez jelzi nemcsak az olvasás szeretetét, hanem pl. a forgatókönyvírásra való tehetségét is.
Érdekes módon, a hangszál sérülése is jelződik, mivel a Merkúrja kvadrátban áll a Szaturnuszával - ettől kapta az állítólag nagyon jellemző, mély érdes hangját (sajnos ezt a szinkronizálások miatt nem mindenki ismerheti itthon).



A szerencsebolygói nem állnak fényszögben, ez mutatja, hogy nehezen érvényesült, sokat kellett güzülnie, mire felfedezték Hollywoodban (a kemény munka szükségességét jelzi a képletében a Szaturnusz is a 6. házban).

Feltételezett Ascendensére nemcsak a Mars hatna, hanem a Vénusz is, azért eléggé szépfiú feje van a kopasz imázsa ellenére is, és a Nap is kvadrátot vet rá, azaz itt megint előjönne, hogy a kifelé mutatott kép mennyire eltér a belső személyiségétől!

És akkor még arról, hogy milyen pasi is ő és milyen nőket kedvel: 
ahogy már mondtam az ő Rák-Mérleg pasisága egy igazi úriembert rejt, de emellett kicsit félénk és szuperromantikus, kedves és jó társaság, ragaszkodó, bár kissé szégyenlős.

A nőképe viszont érdekes, mert egyfelől ott van a Szűz Vénusza, ami a prüdebb, visszafogottabb hölgyeket részesíti előnyben, másfelől viszont a Holdja  a Nyilasban, a szabadszájú, férfiasabb, vagányabb nőket kedveli. 
Valószinüleg ez úgy oszlott meg nála, hogy amig csak keresgélt, addig a tartózkodó, praktikus, gyakorlatias nőket kereste,de amint úm. elvette feleségül, azt várta, hogy a nő legyen rámenpősebb, vagány, szókimondó és haver.
Ha ezt meg tudta valósítani egy személyben, akkor szerencséje van... 

Egyébként pedig a Rák pasi családszeretete csak győzedelmeskedett: 2008-ban megszületett az első közös gyermekük Paloma Jimenez-zel (azóta már háromra nőtt a számuk).



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése