A Jupiter direktbe fordul

 


Miért is jelentős ez számunkra?


Mint tudjuk, az égitestek, amiket az asztrológiában számon tartunk- kivéve a Napot és a Holdat, időnként látszólag hátrálni kezd az égen, azaz ún. retrográd mozgást kezd el végezni. Ezzel most csillagászatilag nem foglalkoznék, mi a háttere stb. inkább csak szimbolikusan, hogy mit jelez ez.


 Amikor egy planéta hátrál, akkor az általa jelzett dolgok,  életterületek is lelassulnak, visszájukra forudlnak, a dolgok egyszerűen nem haladnak előre. Ha személyeket jelez, azok fáradtabbak lesznek, kimerültek, szétszórtabbak és feledékenyebbek. Sokszor meggondolják magukat, nem igazán tudják mi is akarnak, vagy az egyik percben ezt, amásikban azt. Úgyhogy ilyenkor ha a bolygó érint minket (szül. uralkodóként pláne!) nem érdemes nagy horderejű döntéseket hozni és érdemesebb sokat pihenni, kikapcsolódni és inkább csak tervezgetni hogy miket is fogunk véghezvinni, ha majd bolygócskánk direktbe fordul és végre energiánk is lesz rá, hogy megcsináljuk az adott teendőket.


Ugyanigy van ez a Jupiter fázisainál is. Ám mivel a Jupiter már a lassabb járású bolygók közé tartozik, ezért retrográd fázisai sajna hosszú hónapora elhúzódhatnak (most is már tavaly okt. elejétől retrográd a drága) és igy hosszasabban hat ki azokra az ühgyekre, amiket szimbolikusan képvisel.


Igy főleg  a Nyilas és Halak Ascendensűek ill. érdekeltségűek szenvedték meg ezt az időszakot: minden 2x annyi erőfeszítésükbe került, állandóan fáradtnak és kimerültnek érezhették magukat , életkedv nuku, Viszont, ha jól használták ki az időt a tervezgetésen túl, esetleg régi megoldatlan ügyek is felbukkanhattak vagy rég nem látott emberek...


Most viszont végre megindulhatnak a Nyilasok és Halak is, végrehajthatják a terveiket, új emberekkkel is összejöhetnek. 

A kb.50 éves korosztály, a főnökök, a vallási vezetők előrébb léphetnek, az ügyvédek, a jogi ügyek is megindulhatnak, a peres eljárások amik húzódtak, azok előrébb jutnak. Mivel a Juiter a bőség ls a "nagy szerencse" bolygója is, ezért szerencsésebbek lehetünk, a szerencsejátékok is meglódulnak, Az egyetemistáknak jól jöhet még a vizsgaidőszak végén a meglóduló Jupiter. A kiadók, reklámok és a hirdetések is megindulnak, és a hires emberekről, celebekről is többet fogunk hallani.


A külföldi kapcsolatok megélénkülnek, a bíróságok is, több konferencia, közgyűlés szerveződik, élénkül a könykiadói tevékenység is. Felfutóban lesz a nemzet erkölcsi állapota, a vezetői morál és a nép megbecsülése.


Országok akikre legkedvezőbben hatnak a megélénkülő folyamatok : Magyarország és Spanyolország, Portugália, Dalmácia, Normandia, Egyiptiom északi része.


Ahhoz, hogy kihasználhassuk kedvezőbb hatásait hordjunk kék, királykék tengerészkék, zöldeskék valamint indigószín és a bibor szinű ruhákat, viseljünk smaragdot, ametisztet zafirt, topázt, cinket fémként.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése