Decemberi újhold a Nyilasban (20°)

NYILAS ÚJHOLDKOR vegyük számba az elmúlt tizenkét hónapot. Írd le, mit értél el, melyek voltak életednek azok a területei, ahol a legtöbb nehézségbe ütköztél, és milyen projekteket fejeztél be. Gondold végig, mit tanultál az egyes hónapokban. Általánosságban, a decemberi újholdkor engedd el a végéhez közeledő évet, és készülj fel a megújulásra.



Nagyon fogékonyak vagyunk ilyenkor a változásra, így jó lehet a mai nap egy rossz szokásod vagy akár tárgyak elengedésére is. Amennyiben szükséged van egy nagyobb szelektálásra mondjuk a ruhásszekrényedben vagy a mindenes fiókodban itt a remek alkalom. Nemcsak az anyag területén hanem az anyagtalanban is előremutató változást érhetsz el amennyiben szánsz ma egy kis időt a belső munkára. Érdemes erre  a napra olyan gyakorlatokat tenni, melyben a változásra megújulásra helyezed a hangsúlyt. A Nyilas tűz minőségű jegy rendkívül lendületes hasznos lehet egy olyan kép az imaginációs gyakorlatod során amelyben megjelenik a tűz és valamilyen formában megjelennek azok a tanítások amelyekről érzed h. szellemi megújulásodhoz elengedhetetlen ezek beépítése.


"Fókuszálj a pozitívumokra!"


Ma a legaktívabb a belülről kifelé hatás. A Nyilas napok kiválóak sportolásra, testedzésre, érdemes tehát ma ezekre a tevékenységekre időt szánni. Azonban ügyelj arra, hogy a Hold belülről kifelé segít mindent tehát ne akarj izmokat építeni mert nem lesz nagy eredmény, inkább ma a felesleg ledolgozására kell koncentrálni, legfőképp a Nyilas jegyhez tartozó comb és fenék tájékról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése