Nap a Bakba lép

 

Bak üdvözlése

Ma a Bak jegyet köszöntjük. A Bak a legsötétebb mélységek és a legfényesebb magasságok között egyensúlyoz. Mindannyiunknak végig kell mennünk életünk zarándokútján egészen a hegycsúcsig, miközben belső fényünk és az általunk hordozott fény vezet minket. 


Lesznek időszakok a felfelé mászásban, amikor nagyon egyedül vagyunk, és csak a bennünk lévő aprócska fény világítja meg az utat. Lesznek olyan időszakok is, amikor kilátóponthoz érünk, és látjuk, ahogy ezrek másznak alattunk felfelé, lihegve, az ösvényt taposva. A Bak jegy (és uralkodó bolygója, a Szaturnusz) egyben az idő ura is. Ebben a hónapban tehát az időt is tanuljuk hasznosítani. A pontos időzítésen dolgozunk, önmagunk és mások számára. A hónap összegzése lehet, hogy a Bak jegy számára valóban nagyon fontos a komoly ambíció, a törekvés, az erőfeszítés és az elkötelezettség. Ez a jegy igen komolyan veszi az életet; mindenért és mindenkiért felelősséget érez. Ezért jó hónap ez az elköteleződésre. Ám a puszta erőfeszítés szív nélkül könyörtelen vagy kimerítő lehet. A pihenés nélküli küzdelem legyengít. A Bak jegy első heteiben megismerhetjük a bennünk szunnyadó csendes erőt, és a csendből faraghatunk teret. Ezt követően az új esztendőben már feltöltve és készen mehetünk tovább, megerősödött belső fénnyel. Mások számára is hordozzuk a fényt. Utazz jól – utazz szeretetben! A hegycsúcs elérése csak egyetlen pillanat a különleges utazás végén.

MAI JAVASLAT

Lélegezd be az elhatározásodat! Lélegezd be a mai napforduló pillanatát, amikor a fény ismét terjeszkedni kezd. Add, hogy a belső és a külső fény egyaránt növekedjék!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése