A Vénusz a Mérlegbe lép

A Vénusz a Mérlegben uralkodik, itt ki tud bontakozni, nem úgy, mint az előző Szűz jegyben. Érzelmeink felszabadulnak, kiegyensúlyozottabbak, vidámabbak, nyitottabbak leszünk. Művészi hajlamaink előtérbe kerülhetnek.

Megnő a az emberek társasági igénye, az emberi kapcsolatok, érzelmek fontossá válnak a számára. Az esztétikai igényesség és a művészi adottság vagy aziránt való rajongás. A szerelem, harmónia, érzelmi kapcsolatok iránti igények teljesülnek, jobban tudjuk élvezni a dolgokat úgy, ahogy azok jönnek.... 😉


Ebben az időszakban érdemes szépészeti dolgokat intézni, úgy mint kozmetikus, fodrász, műkörmös, de a szépészeti műtétek is jobban sikerülhetnek. Most újítsuk fel a ruhatárunkat, vagy foglalkozzunk lakberendezéssel, dekorálással, biztos, hogy sokkal jobb ízléssel nyúlunk a dolgokhoz és nem lövünk mellé .

A Bika és Mérleg Ascendensűek energetikailag most a csúcsponton vannak, használják ki ezt az időszakot a fontos dolgok elintézésére!


Vénusz a Mérlegben

 Élete a szerelem, az érzelmek körül forog, kiemelten fontos szerepet játszanak életében. Harmonikus kapcsolatokat teremt, melyek fenntartásában alkalmazkodóképessége és mély romantikussága segítik. Külső megjelenése általában kifejezetten vonzó, partnerét képes elbűvölni. Szexualitásában is alkalmazkodik partneréhez, meg akar felelni. Kötődéseiben az anyagi biztonságra való törekvés is szerepet játszik. Fiatal nő képe: szépség.

Akinek a Vénusza a Mérlegben van, azok a levegő jegyekhez hasonlóan kissé hűvös lehet, nem igazán a szenvedély hajtja, inkább a romantika iránti igénye. Bár nagyon nyitott a többi ember felé. Képes minden emberrel a saját szintjén kapcsolatot tartani, alkalmazkodó. Bár nagy benne az igazságosság és korrektség igénye. Amit igazán szeret a kapcsolatokban, az a harmónia és a béke. Egyáltalán nem szereti a túl nagy érzelmeket, az érzelmi kirohanásokat. A szenvedélyt, az érzelmeket csak addig fogadja el amig azok békések és kedvesek.

A Mérlegekben vagy egyfajta mókás ellentmondás: mert vágynak az őszinteségre és utálják a hamisságot más emberekben, mégis gyakran éri őket az a vád, hogy ők a hamisak, mert erőnek erejével kedvesek akarnak lenni és ezt azért erőltetik, hogy a dolgok simán menjenek.


Nőként állandóan cicomázza magát (pl. naponta hajat mos), órákat készülődik reggelente, cizellált, romantikus a végletekig, inkább az udvarlás folyamatát szereti, mint magát a testiséget. Megjelenésében nőies, mégis meglepően hideg, zárkózott, intelligens de távolságtartó. A szerelem és szex iránti hozzáállása konvencionális. Nem nagyon érzelmes, de hajlamos a szentimentalizmusra. Ha megfeledkezünk a szülinapjáról, még sírva is fakad. Nagyon ad a formalitásokra, az illemszabályokra - ha el akarjuk üldözni, csak kezdjünk el nem köszönni neki!

Férfiként: szereti a mutatós divatbabákat, fő a szépség, a többi nem lényeges. A kapcsolataiban ragaszkodik a harmóniához. A szerelemben nagyon idealista, csakúgy mint a nők (pl. volt egy ismerősöm, aki szívecskét karcolt korcsolyájával a jégbe szíve hölgyének, korizás közben). Olyan jellegű nőkhöz vonzódik, akik olyan "lady-szerű", nemcsak egy csaj a szomszédból. Legyen a nő kifinomult, de realista és őszinte aki nem könnyen lágyul el. 


Ha meg akarjuk hódítani: legyünk vele nagyon kedvesek. Ez jelentheti azt hogy ne sértődjünk meg rá, azt is, hogy legyünk vele kissé felületesek, legyünk kedvesek vele. Bármi jó neki ami kellemes, harmonikus, pihentető. Legyünk vele nagyon udvariasak, köszönjünk, nyissuk ki az ajtót előtte - ha nő. Egyetlen születés- vagy névnapot se felejtsünk el, pláne nem a nagy ünnepeket, vegyünk neki finom csecsebecséket, vigyük el színházba, étterembe, táncolni stb.




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése