A Nap a Nyilas jegyébe lép

 "Kaland - Lépj új területre!"

A Nyilas Nap idején optimistábbak, nyitottabbak, lelkesebbek, energikusabbak, tüzesebbek, nagyvonalúak, jövőorientáltak lehetünk. Igazságérzetünk, vallási, filozófiai érdeklődésünk is fokozódhat ebben az időszakban.



Képzeld el, hogy egy csodálatos lovon ülsz, és éppen átvágtatsz egy mezőn. Szabadnak érzed magad. Hallod a saját lélegzetedet és a ló patáinak dobogását. Ízlelgeted a szabadságot és a kalandot. Gyorsan lovagolsz, ami lelkesít, de érzed a kockázatot is. Visznek. Könnyűnek érzed magad, a körülötted lévő teret áthatja a lehetőség. Ma mondj igent! Tegnap még nem tudtál, de ma válaszd az igent. Már nem vagy fáradt, nem érzed, hogy teher nyomja a válladat. Olyan vagy, mint a szél. Erre mindig emlékezni fogsz, gondolod magadban, és felnevetsz, mert rájössz, hogy elég, ha most imádod. Ma, kedves lovastársaim, hunyjátok be a szemeteket, és lovagoljatok! Az energia követi a gondolatot. A tested és a lélegzeted érzi a kitágultság illatát, amely magával repít egy új helyre.

Figyeld meg élőben vagy online, hogyan futnak a lovak. Érezd ennek az erejét, és lélegezd be a lehetőséget!

A Nyilas üdvözlése

Köszöntsük a Nyilas lelkesítő hozzáállását, optimizmusát, hatalmas céljait és küldetését! A kaland, a kockázatvállalás, az oktatás és a széles látókör havába lépünk. Ez a szabadság egyik nagy jegye a zodiákus körben. Ebben a hónapban nagyot álmodunk, és bátran nekiindulunk a megvalósításhoz vezető útnak. Egyre nagyobb szabadságszintet érünk el önmagunkban és a világban is. Az oktatás nagy szerepet kap ebben a jegyben, amely a harmadik a Tűz jegyek közül (Kos, Oroszlán, Nyilas). Tanítunk, és magunkat is tanítjuk. Inspirálunk, mentorálunk, felemelünk másokat. És mozgásban vagyunk! A Nyilas jegyhez tartozik a láb, amely ebben a jegyben nagy lendülettel visz bennünket előre. Mit tervezel erre a hónapra?


JAVASLAT

A Nyilas mindig új horizont felé tekint. Kezdd el megfogalmazni a következő célodat, akár nagy cél, akár kicsi. Fontos, hogy megünnepeld, amikor eléred!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése