A Mars a Skorpióba lép

A Mars végre hazatért a saját jegyébe. Szenvedélyesebbek, hevesebbek, harciasabbak, aktívabbak, elszántabbak, kitartóbbak, akaratosabbak lehetünk. Az agressziónk is fokozódhat.


Milyen hatásai lehetnek a Marsnak a Skorpió jegyében?*


Mindent sokkal mélyebben élünk meg. Az élet és a halál kérdései foglalkoztatnak. Megérzések és a vágyak, ösztönélet felerősödése. Lelki folyamatok intenzív átalakulása, elengedések. Megszállottan, egy dologra koncentrálunk. A szexuális vágy felerősödik.

A Kos és a Skorpió Ascendensűek jól járnak, mert megnövekszik az erejük, kitartásuk, jó közérzetük. Használjátok ki ezt az időt! :)

Plusz a Skorpióban levő házad (életterületed) jobban fog most energetizálódni, jobban fog teljesíteni, figyelj rá!

Születési horoszkópban

A Skorpióban levő Mars erős szexuális késztetést jelent. Ez nemcsak testi, hanem érzelmi dolog is. A szexnél nála követelmény, hogy átélhesse a partnerével az érzelmek meghittségét és hevességét egyaránt. A szex csatornaként szolgál ehhez. 


Férfinél: nagyon marsikus, férfias, szexuális, Kicsit vad, néha ijesztő dühkitörésekkel. Ha frusztrációja van, azt maga ellen fordítja, önemésztő típus, fizikailag nagyon sok energiája van, érdemes lekötni. Harcias,szereti a szexuális játékokat. Szenvedélyes és szinte magnetikus. Van egyfajta karizmája. Különösen erős reakciókat vált ki más emberekből, mert olyan erős kisugárzása van. Azonnal vonzza vagy taszítja a többieket. A Skorpió Marsú férfiak a többieknél is kevésbé szeretik, ha meg akarják őket változtatni és végeredményben soha nem is tudja őket senki megváltoztatni. Előfordulhat, hogy maguktól lehiggadnak vagy változnak kicsit az idők folyamán, de azt nem engedik, hogy bárki is manipulálja őket. Emellett nagyon türelmetlenek és sokszor féltékenyek is. 


Nőnél: a titokzatos, elbűvölő, karizmatikus pasik vonzzák, a sötét lovagra vágyik, aki elkábítja és magáévá teszi. Olyan férfihoz vonzódik, aki meglehetősen heves természetű, sőt féltékeny típus, mert ez jelzi azt számára hogy a pasi valóban törődik vele. Nagyon hevesen élik át a szerelmet és nagyon érzékiek. Az akaraterő mindig kiütközik rajtuk. Viszont annyira nem szeretik a függetlenséget, az egyéb víz-jellegű emberekhez hasonlóan azt szeretik, ha szükség van rájuk. 


Hódítás közben annyira zárkózottak, hogy sokszor nem is látszik rajtuk, ha megkívánnak valakit. Viszont ha tényleg udvarolni akarnak, akkor szinte rászállnak az illetőre, követik mindenhova, szeretik kifürkészni a titkaikat. Néha nagyon szélsőségesek lehetnek, az egyik pillanatban még rá se néznek a másikra, a következőben meg már az ágyukba húzzák őket. Ha meg tényleg szerelmesek lesznek, akkor előjön a szélsőséges viselkedés, hevesek, féltékenyek, birtokolni vágyók és nagyon szexuálisak lesznek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése