Miről maradtam le? - 6 bolygó váltott retrográdba

Retrográd, azaz hátráló mozgást végez most a Merkúr, a Jupiter, a Szaturnusz, az Uránusz, a Neptunusz és a Plútó is.

Ennek kapcsán sem nem nagyon katasztrófálisat sem nem nagyon "hű de lilát" nem fogok nektek erről mondani. Egyrészt azért, mert technikailag ez nem akkora ügy, előfordul időnként (csak az én születési képletemben 4 retrográd bolygó van), másrészt viszont a retrográdság a szép dolgok mellett a mindennapokban hoz egy-két érdekes dolgot, és inkább ezekre helyezném a hangsúlyt.

Tulajdonképpen úgy lehetne összefoglalni a helyzetet, hogy egy csomó tétova ember fog bóklászni a környezetedben és könnyen kerülhetsz faramuci helyzetekbe. :)

Amennyiben  Ikrek, Szűz, Skorpió, Nyilas, Halak, Bak vagy Vízöntő az Ascendensed akkor dekoncentrált lehetsz, szétszórt, meg-meggondolod magad minden apróságban, vagy éppen fontos dolgokban is,  elfelejtesz dolgokat, emellett lehetnek olyan napjaid, időszakaid, amikor "walking dead"-esen zombulnál, vagyis csak kidőlnél és bámulnád a pókot a sarokban. :D

Érdemes erre figyelned, ha lehet ne most kezd ilyen Ascendensekkel komoly dolgokba, elkötelezettséget igénylő projektekbe, tervekbe, mert úgyis meggondolod magad, nem lesz kitartásod, nem tudsz annyira koncentrálni és energiád sem lesz véghezvinni nagyszabású terveket. Ez most inkább a lazulás, pihenés ideje, ha lehet minél többet kapcsolódj ki a  számodra kedves módokon. Figyelj jobban az értéktárgyaidra, a fontos dolgaidra és az egészségedre is!




ha pedig a környezetedben vannak ilyen emberek, akkor legyél velük megértő, nem lettek hirtelen szenilisek, de ne csodálkozz, ha állandóan a kocsi kulcsaikat keresgélik, megbeszéltek valamit és elfelejtik vagy éppen ahhoz is fáradtak, hogy felemelkedjenek a tévé elől. 

Ezenkívül pedig a retrográdság nemcsak az emberekre hat ki konkrétan, hanem helyzetekre és életterületekre is, amely életterületen található a képletedben a Merkúr, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó ill. amely házaknak az ura, ott ismétlődések lehetnek, felbukkanhatnak olyan dolgok, amiket már lezártnak hittél esetleg, vagy szakaszosan fognak működni azok a területek (mint mikor behúzva hagyod a kéziféket és rángat az autó). 

És ami még fontos, a régiek úgy tartották, a retrográdság, mivel ellenkezik a természetes iránnyal, ezért faramuci, furcsa, nem igazán jó kimenetelű eseményeket is hozhat magával, úgyhogy készüljetek fel ezekre is, és próbáljátok a viccesebbik oldalát nézni a felmerülő idétlen szituknak....mert lesznek. 

Akkor jó hátrafelé gyaloglást mindenkinek akit érint! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése