A hónap Tarot lapja: Uralkodónő

 

A CSÁSZÁRNŐ bőséges, kreatív és termékeny energiával vár szeptemberben.  

Az idő megérett a következő nagy projekt megvalósítására .  Tedd fel magadnak a kérdést: "Mit ápolok és táplálok? Mit szülhetek a világra?" Lehet, hogy van egy új kreatív ötleted, üzleti ötleted vagy személyes elköteleződésed – valami, ami egy apró magnak indult, és most már készen áll a bevezetésre a világba.  A növekedés időszakában élsz, amelyről mindaz, amiről álmodtál, most megvalósul.  Kreativitásod is igazodik a körülötted látott szépséghez.  


Tehát szánj egy percet arra, hogy megtaláld a szépséget a a környezetedben, legyen az bármilyen kicsi vagy hétköznapi, és használd azt kreatív projektjeid inspirálására.

RITUÁLÉ: VALÓSÍTSD MEG KREATÍV ÖTLETED


 Ez a hónap tökéletes kreatív ötleteid megvalósításához, legyen szó művészeti projektről, új vállalkozásról, új tanfolyamról vagy új egészségügyi rendszerről.  Válassz egy ötletet, amely valóban feldob és belülről kifelé sugároz belőled.  Majd szeptember hónapban minden nap (és tovább is, ha úgy érzed, hogy hívnak) tegyél legalább egy dolgot, hogy megvalósítsd az ötleted.  Az extra kreatív lendület érdekében minden nap meditálj a Császárnő kártyájával, és hívd meg őt, hogy vigye be energiáját a napi rutinjaidba.


 KRISTÁLY : MOHA - ACHÁT 

A moha-achát támogatja és elősegíti a fizikai jólétet, és segíthet egyensúlyban tartani a külső környezet fizikai hatását.  A Moha-achát abban is segít, hogy új perspektívából lássuk a dolgokat, így ideális kő új ötletek, önkifejezés és kommunikáció ösztönzésére.  





ASZTROLÓGIAI HATÁSOK 


szeptember 9 - október 2 |  Mercury Retrograde : Használd a Retrográd Merkúr c. cikkemet hogy segítsen eligazodni ezen az időkben. 

szeptember 18. |  Merkúr a Jupiterrel szemben: Igéreteket tenni, amelyeket nem tudsz betartani, vagy kifújni a dolgokat Vigyázz, ne vitatkozz meggondolatlanul. Győződj meg róla, hogy érveid jól átgondoltak, és tények támasztják alá, nem pedig feltételezések.  

szeptember 22. |  Boldog Mérleg szezont!  Kiegyensúlyozottság, objektivitás , tisztesség , esztétika varázsa 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése