NYILAS TELIHOLD

Telihold napja van.  Ezen telihold neve: "epres telihold". Amennyiben lehet érdemes ma pihenőnapot tartani, mert ilyenkor az energiák kétszeres erővel hatnak mindkét irányba. A töltekezésre mindenképp szánj időt. Nyilas Teliholdkor gyakorta túlfeszítjük a húrt. Jobban tesszük, ha tudatosan visszahúzódunk, és kellő éberséggel figyeljük az eseményeket. Ne hagyjuk, hogy szenvedélyünk túlontúl magával ragadjon!


Amennyiben lehet érdemes ma pihenőnapot tartani, mert ilyenkor az energiák kétszeres erővel hatnak mindkét irányba. A töltekezésre mindenképp szánj időt.

A szokásos telehold-meditációkon és légzőgyakorlatokon kívül jó hatással lehet rád egy olyan tánc, amely téged, a lelkedet testesíti meg. Olyan zenét válassz, ami közel áll hozzád. Általában ilyenre legmegfelelőbbek az instrumentális zenék. Jók lehetnek a csakra meditációkhoz írt zenék is, a chill out ill. a komolyzene is. Lehetőleg légy egyedül, vagy este végezd vagy besötétített szobába ahol 1 vagy 3 gyertyát égess. A legjobb a fehér vagy piros színű. Hangolódj rá a zenére és engedd h. a tested magától kezdjen mozogni, hagyd h. a légzésed vezesse a mozgásodat. Nem a koreográfia lényeg. Az is lehet h. a lábad az elején meg se moccan, csak a a felsőtested kezd ritmikus hullámzásba. Engedd h. magától mozogjon a tested. Ne erőltess semmit, ne akarj semmit. Hagyd h. a lelked megnyilvánuljon.


ABANAHAYA - Egy fénysugár


A hagyomány szerint ez a holdház kedvező a vadállatok megszelídítésére és a börtönök megerősítésére. Ugy hitték,hogy egy meghatározott helyre való utazásra kényszerítheti az embert. A kínaiak hite szerint bár volt némi esély veszteségre ez a ház alkalmas volt a kereskedelemre.

Ebben a nyilas holdházban együtt áll a Jupiter és a Mars ami lobbanékony és lelkes cselekvésre ösztönöz. Az optimista Jupiter terjeszkedő természete felajzza a tradicionálisan  impulzív és forrófejű Marsot, és határainak feszegetésére. Ez a szerencsejátékosok kártyája. Valószínüleg egy elég komoly dologról van szó meggondolatlan döntéshozatalt jelöl melyet körültekintés nélkül a pillanat hevében teszel. 

Ha ezt a kártyát húzod egy a szóban forgó ügyben érdekelt személy tévedésben van saját csalhatatlanságával kapcsolatban. Ez a kártya azt szimbolizálja, hogy mások tanácsai ellenére ismeretlen helyzetbe sodrod magad..

TŰZ TELIHOLD


Ez a fázis egy kreatív projekt sikeres lezárását szimbolizálja. Ez a stádium amelyre az egész világ hivatalos, hogy megcsodálja munkálkodásod végkimenetelét. Teljesítményedért elismernek vagy  a vágyott eredménnyel zársz egy feladatot. 

NYILAS:

Te vagy a kalandor, utazó vagy felfedező, aki végül elérte úticélját. Sikert könyvelhetsz el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése