Retrográd Plútó a radix házakban

 Retrográd Plútó feladatai az egyes életterületeken:

1.h.

A Plútó öt hónapos retrográd mozgása alatt lehetőséged lesz a teljes életviteled megreformálására. Az érzéseid is hatékonyabban kommunikálod, jobban meg tudsz majd nyílni mások előtt.

2.h.

A retrográd Plútó arra késztet, hogy rendbe tedd a pénzügyeid. Ebben az időszakban gazdasági haszonra lesz kilátásod, ha nem léped túl önmaga határait. Fogd vissza túlzó természetét!

3.h.

A retrográd Plútó abban lehet a segítségedre, hogy megtanulj hatékonyabban kommunikálni, tedd világosabbá igényeit, elvárásait.

4.h.

A retrográd Plútó megköveteli, hogy foglalkozz az otthonával és a családodban zajló ügyekkel. Lehet, hogy jelentős felújításokat kell tenned, vagy új helyre költözöl, élvezd a lehetőséget, hogy otthoni környezeted felfrissül. Ez az időszak alkalmas arra is, hogy az alapvető érzelmeid tisztázd a kapcsolataiban.

5.h.

A retrográd Plútó öt hónapja alatt összpontosíts arra, hogy képes légy befogadni az élet örömeit. Kényszerítened kell saját magad a változásokra az életed olyan területein, amelyek stagnálnak. Ügyelj arra, hogy olyan kreatív tevékenységekbe kezdj, amelyek valóban inspirálnak.

6.h.

Fel kell használnod a retrográd Plútó erejét, hogy fontossági sorrendet alakíts ki a napi rutinban, tedd le a felesleges feladataid és szorítkozz a legfontosabb elintéznivalóidra, és így az energiaeloszlás sikeresebb lesz, ez jó hatással lesz egészségedre.

7.h.

A retrográd Plútó arra késztethet, hogy tisztázd saját változó érzelmeid és elvárásaid a párkapcsolatodban. Beszéld meg ezeket partnereddel, és ezzel párhuzamosan jelentős változásokat kell végrehajtanod.

8.h.

Átértékelheted közösen kezelt pénzügyeid, és a más típusú együttműködéseid. Így nagy sikereket érhetsz majd el a Plútó előre indulásával.

9.h.

A világképed kiszélesedik, új, érdekes tapasztalatok érnek. Ebben az időszakban idegen kultúrák iránt érdeklődhetsz hevesen.

10.h.

A Plútó retrográd hatása mély és jelentős változásokat idéz elő ezen a területen, főként az önmegvalósítással, karrierrel kapcsolatban. Kihívások és nehézségek érhetnek, de a nagyobb célok újrafogalmazásának részeként el kell távolítanod régi meggyőződéseid, amelyek korlátoznak.

11.h.

Átértékeled majd a szereped a közösségben – beleértve ebbe a munkahelyi, baráti kapcsolatokat, a tágabb és szűkebb értelemben vett közösségeket. Átgondolhatod, miként vagy képes hű maradni az elveidhez.

12.h.

A Plútó retrográdja ezen a területen a lelki elmélyülés ideje. A befelé figyelés, a lenyugvás, az elcsendesedés mind a hasznodra lehet. Naplót is vezethetsz, amelyben nyomon követheted belső fejlődésed.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése