Karácsonyi ajánló

Olyan most kapható ezoterikus könyveket, kártyákat, zenét ajánlanék karácsonyi ajándéknak, amiket én is szívesen látnék a fa alatt! :) A kiválasztásnál nemcsak a tartalom, hanem a külcsín is szerepet játszott, mindegyik olyan szép borítójú vagy csomagolású, ami jól mutat a karácsonyfa alatt is. 








A Hold jóslatai - Bízd magad a Hold fázisainak útmutatására!



Válaszold meg életed kérdéseit a Hold ritmusának segítségével!
Az itt bemutatott ősi, könnyen alkalmazható jóslási módszer és a Hold-asztrológia alapismereteinek elsajátítása lehetővé teszi, hogy összehangold életedet a Hold örökké változó ritmusával és a különböző kirakási módszerek segítségével mély, többrétegű üzeneteket kapj.
A kártyacsomag 72 gazdagon illusztrált jóskártyája a Hold 8 fázisát (a 4 asztrológiai elem mindegyikében), a 12 holdistennőt és a 28 holdházat jeleníti meg. Születésed holdfázisa sokat elárul rólad, és életed bizonyos szakaszairól. A könyv végén található holdtáblázatok megmutatják, melyik fázisban és milyen asztrológiai jegyben jár pontosan a Hold, és milyen fényt vet az adott kérdésedre. A javasolt kártyavetési mód és a kártyák részletes leírása útmutatást nyújt és segít megtalálni a legjobb irányt a továbblépésre. 


A természet szellemének jóslatai - A kelták ősi bölcsessége jóskártyákban



Hagyd, hogy a fák vezessenek utadon!

-25 csodálatos Zöld Ember kártya
-128 oldalas illusztrált könyv

A fákat a legtöbb természeti nép emlékezetünk raktárainak, hagyományaink őrzőjének tekintette, melyek időtlen tudást és bölcsességet hordoznak önmagukban és minden fából készült alkotásban. Felismerték, hogy a fák egyfajta kapuk is, amelyeken átléphetünk egy magasabb szintű tudatosságba. A természet szellemének jóslatai az ősi hagyományokat egyesítve kivételesen erős orákulumot ad a kezünkbe.
Egyrészt a természeti világ eredendő bölcsességén alapul, melyet a Zöld Ember képvisel, másrészt pedig a jóslás ősi rendszerére épít, amely az ogam ábécé betűinek felhasználásával történik. A csodálatosan illusztrált kártyák a kelta ábécét alkotó fákat ábrázolják, ugyanakkor minden lapon felfedezhetjük magát a Zöld Embert is.
Ez a modern druida művészet legmagasabb szintje, az ember és a természet kölcsönös összefonódása. Ennek a szent kapcsolatnak a középpontjában áll a Fa mint kapu és őrző, ahogy mindig is tette. 

Minden Egy - Mesterek inspirációi minden napra - öröknaptár



Inspirációk, pozitív megerősítések mesterektől az év minden napjára! Az öröknaptár oldalain keresztül Kryon, Mooji, Adamus Saint-Germain, Naomi Levy, Barna Berni és Kiss Balázs Kunó szól hozzád. A Minden Egy öröknaptár 366 oldalas, színes, asztali naptár. 






Nostradamus tarot - Nostradamus elveszettnek hitt tarot-kártyája


1994-ben a római nemzeti könyvtárban dolgozó kutató felfedezett egy 80 titokzatos festményt tartalmazó kéziratot. A vizsgálatba bevont szakértők a tarot-szerű rajzokkal illusztrált anyagot - legnagyobb meglepetésükre - Michel de Nostredame-mal, minden idők legnagyobb jövendőmondójával hozták összefüggésbe. 

A jelentős tudományos felfedezést követően John Matthews és Wil Kinghan mélyreható kutatásokba kezdett. Munkájuknak köszönhető, hogy megszületett a 78 lapot és 160 oldalnyi illusztrált használati útmutatót tartalmazó Nostradamus tarot című mű, korunk vélhetően legfontosabb tarot-csomagja. A lenyűgöző lapokon Nostradamus erőteljes, végső látomásai a tarot szimbólumvilágának segítségével elevenednek meg. 

Michel de Nostredame, a tizenhatodik századi francia gyógyító és jövendőmondó leginkább látnoki képességeit és profetikus meglátásait tartalmazó írásainak gyűjteményei nyomán vált világszerte ismertté. Az első alkalommal 1555-ben megjelent Próféciák című művét halála óta folyamatosan újranyomtatják, és a követők sokaságát vonzzák főként a világfelforgató jelentőséggel bíró események megjövendölései - melyek közt említhetjük Hitler felemelkedését, Kennedy meggyilkolását, a 9/11-ei eseményt és a közelmúltban Japánban bekövetkezett földrengést, vagy a szökőár tragédiáját.

A végtelenbe nyíló Rákóczi udvar - CD melléklettel


Szepes Mária hagyatékának máig kiadatlan, legújabb kötetét tartod kezedben.
A végtelenbe nyíló Rákóczi-udvar bepillantást enged Szepes Mária misztikus élményektől átitatott gyermekkorába. Az író-tanító személyes visszaemlékezésein keresztül részesei lehetünk egy hétköznapinak egyáltalán nem mondható család életének.
A kibontakozó történetekből megtudhatjuk, hogy a gyermek Mária szinte az anyatejjel szívta magába a szellemi világra való nyitottságot. Nem is történhetett volna másképp, hiszen környezetében mindenki extrém módon érzékeny és fogékony volt a láthatón túli világ rezdüléseire. A család Rákóczi úti lakása nem csupán Szepes Mária szeretett otthona, de titkos spiritiszta összejövetelek, szellemidézések helyszíne is volt. A szülei által vezetett összejöveteleken előszeretettel gyűlt össze a budapesti értelmiség, hogy éjszakába nyúló, parázs vitákat folytassanak filozófiai és spirituális kérdésekről.
Szepes Mária ebben a környezetben ébredt spirituális önmagára. A kandalló tüzében pillantotta meg első látomásait, és ekkortájt nyílt meg számára az álomvilág kapuja, melyen keresztül bebocsátást nyert a finomabb dimenziókba is. 
A szerző színes és magával ragadó elbeszélései hangulatos képet festenek a korabeli spirituális mozgalmakról, és ráébresztik az olvasót, hogy az ezoterikus érdeklődés éppúgy nevelés kérdése, mint oly sok másféle emberi viselkedés.

Ezoterikus Kalendárium 2019 - Holdnaptár + Hálanapló - 2019 A gyarapodás és növekedés éve


KALENDÁRIUM 2019 - JÁR NEKED a GYARAPODÁS!
Az Ezoterikus Kalendárium teljesen megújult belső struktúrával rendelkezik!
Megrendelés előtt OLVASD EL a részleteket!

Mit biztosít számodra a 2019. évi Ezoterikus kalendárium?
- HOLDNAPTÁRt
- Napi LÉLEKMELEGÍTŐket
- Ötleteket, tippeket, trükköket
- Játékos, önfejlesztő feladatokat
- Tudatosságra ösztönző naplórészt, melyben:
** TERVEZZ
** DICSÉRD magadat
** Légy HÁLÁS
- Tarot üzeneteket
- Havi asztrológiai előrejelzést
- Kristályharmonizációt (minden napra!)
- Valamint az élet naposabbik oldalát!
Reggel és este elég 5-5 percet foglalkoznod az önfejlesztés meglepően egyszerű feladataival. A gyakorlatok elvégzésével a pozitív gondolkodást, az optimista szemléletmódot erőlködés nélkül beépítheted napi rutinodba, ezzel javítva az önértékelésedet, növelheted öntudatosságodat, valamint folyamatosan inspirálhatod kreatív éned kibontakozását. Töltsd meg az előkészített lapokat legfontosabb napi tennivalóiddal, gondolataiddal, tapasztalataiddal és este az élményeiddel.
Kapcsolódj rá a 2019. évi Kalendáriummal a hála frekvenciájára, hogy az Univerzum megadhassa neked mindazt, amire vágysz!

Ez a sokoldalú napló teljesen megújult külsővel és belsővel várja az önfejlesztésre áhítozó, spirituálisan nyitott, szellemi horizontjukat tágítani akaró felhasználókat.

Gyakorlati INGA mindenkinek


Bár meglepő történetek is keringenek az "ingajósokról", a jóslás ezen ősi formája ma is az egyik legkedveltebb jövőbelátó módszer - sőt, több annál. 
Kultúrtörténetünk része: úgy a fizikának, a pszichológiának, mint az ezotériának és a művészetnek. Megéri a színfalak mögé tekinteni és közelebbről megismerkedni az ingával, ezzel a fantasztikus eszközzel, ami lehetőséget nyújt feltérképezni az érzékeink által nem elérhető információkat, életünkben észrevétlenül munkálkodó vonzódásokat és taszításokat. 
Suzanne Peymann személyében a legjobb vezetőt kapod ehhez az izgalmas kalandhoz. A szerző nevéhez több mint nyolcvanezer eladott jóskönyv kötődik, köszönhető annak az úttörő munkának, mely során sikerült kapcsolatot teremtenie a hagyományos ezoterikus alapelvek és a modern, pszichológiai megközelítések között. 
Az ingajóslás mestere ebben a könyvben olyan gyakorlatias régi és új ingatáblákat mutat be, melyek korunk jellemző döntéshelyzeteinek megoldásait segítik. A bestsellerszerző vallja, számára az ingajóslás a legjobb spirituális és gyakorlati "navigációs eszköz". Ha iránymutatást szeretnél, megtaláltad amire szükséged van!
Az egyedülálló készlet tartalma:
- Illusztrált kézikönyv
- Ingatáblák a kézikönyvben
- Egy kiváló minőségű, sárgaréz inga láncon


A bőség angyalai jóskártya - 44 lapos kártyacsomag útmutató könyvvel


HA BŐSÉGGEL KAPCSOLATOS VÁLASZOKRA LENNE SZÜKSÉGED...

Egyenlő esélyeink vannak arra, hogy részesüljünk az állandó áldásáradatból, mellyel az Ég folyamatosan ellát minket. A "hiány-mentalitás" mégis meggátolhatja természetes bőségünket.

Ha az anyagiakkal kapcsolatos gondok gátolják végtelen jóléted és boldogságod útját, ez a 44 lapos pakli és a kísérő kézikönyv segít beazonosítani, meggyógyítani és eltávolítani őket.

Doreen Virtue és Grant Virtue jóskártyái útmutatást kínálnak az angyaloktól, akik biztosítanak téged arról, hogy földi missziód során a hiány ne gátoljon. A Bőség Angyalai segíteni szeretnének manifesztálni a földi szükségleteidhez, életcélodhoz és jótékony adományaidhoz a kellő támogatást, hogy élvezni tudd az áldásokat, melyekre születésedtől fogva Isteni jogod van.

Az Ihletuniverzum 1. rész + Álmodozás audio CD díszcsomag


A szerző ajánlója: 
Az Ihletuniverzum 1. rész (második, javított kiadás)
Gyermekkoromtól fogva író szerettem volna lenni, de olyan erős inspirációt kaptam a zenéléshez, hogy letettem e tervemről. Most éreztem először, hogy szeretnék megosztani egy összetett gondolatot másokkal, amit zenével már nem lehet. Az általam kedvelt könyvek mind regények voltak, így csak egy történetbe szőve tudtam elképzelni ennek átadását. Nekem szükségem van fordulatokra, érzelmekre, cselekményre ahhoz, hogy egy írás felkeltse az érdeklődésemet. A történetből nem árulhatok el részleteket, még szemelvényesen sem, mert akkor óhatatlanul elvenném a benne rejlő meglepetések erejét. Bízom benne, hogy élvezni fogják a mesémet és megérinti majd a szívüket. Nem hagyom cserben a zenémet kedvelőket sem, hiszen a vásárlók megkapják az egyik 2018-as lemezújdonságomat is, az "Álmodozás" című CD lemezt!

Az "Álmodozás" című CD ajánlója:

Kövi Szabolcs: Álmodozás
Meditatív zene
Műsoridő: 55 perc








Jungi Tarot


A jungi Tarot egy archetípusos képsorozata, amit egy eljárás során gondosan megterveztek használati célra, és amit Carl Gustav Jung, a pszichoanalitikus mozgalom egyik alapítója "cselekvő képzelet"-nek nevezett. Reméljük, hogy az olvasók ezekben a képekben kellemes vizuális bevezetését találják a jungi pszichológiának, és ez arra fogja buzdítani őket, hogy komolyan vegyék Carl Gustav Jung a Nyugat titokzatos hagyományáról szóló kiváló összegzését, illetve azok gondolatainak általa történő lefordítását a modern pszichológiai nyelvére.

A dobozban 22 Tarot kártya található. A kártyák magyar feliratozással készültek és tartalmaz magyar nyelvű tájékoztató is.

Ez az album azoknak a meditatív lemezeknek a sorát erősíti, amelyeken egy mély hangú fúvós hangszer játssza a főszerepet, ez esetben a basszusfurulya. Lassú ír dalok szólalnak meg a bársonyos hangú, ritka hangszeren, tengerzúgással a háttérben. A mély hangok segítik az elmélyült meditációt, ez a zene biztosan tökéletes kikapcsolódást nyújt majd önnek.



Határtalan gondolatok határidőnapló - 2019


A Határtalan gondolatok határidőnapló nemcsak gyönyörű küllemével fog elvarázsolni, hanem gazdag és inspiráló tartalmával is! Amellett, hogy könnyedén rendszerezheted benne teendőidet, lélekmelengető idézetekkel és meditációkkal segít az ellazulásban, feltöltődésben.

Az asztrológiai előrejelzésekből megtudhatod, mely napok a legalkalmasabbak arra, hogy tegyél az egészségedért, milyen időpontok a legalkalmasabbak a lelki gyakorlatokra vagy a szépségápolásra.

Inspirációra van szükséged? A naptár tematikus oldalai praktikus életmódtippekkel szolgálnak egész évben, sőt többek között olyan érdekes témákba is bevezetnek, mint a negatív gondolatok elengedésének gyakorlása vagy a bőségteremtés technikája. 

Ha társadul fogadod, ez a csodálatos határidőnapló felemel, támogató energiákkal ölel át - így számos csodálatos dolgot vonzhatsz be életedbe a 2019-es évben. Tartsd kezed ügyében, hogy bármikor, bárhol felüthesd.



Égi üzenetek - Őrangyalaink útmutatása kapcsolatokról, egészségről, életcélokról






Te is látod a jeleket? És azt is tudod, mit üzennek számodra?

Őrangyalaid fáradhatatlanul igyekeznek kapcsolatba lépni veled. Körbevesznek egyértelmű jelekkel, és különféle módokon próbálják tudatni veled, melletted állnak. 


Csodálatos szivárványt látsz? Lépten-nyomon egy bizonyos számba botlasz? Esetleg elhullott madártollak, kallódó pénzérmék bukkannak fel környezetben?


Doreen Virtue Égi üzenetek című gazdagon illusztrált könyvében egyedülálló tudását és tapasztalatát adja át Neked. Most az angyalkommunikáció legelismertebb szakértőjétől tanulhatod meg, hogyan használd iránytűként az égi jeleket, és hogyan kérj különleges iránymutatást karriered kapcsán, szerelmi ügyekben vagy életed más fontos kérdéseit illetően.


Doreen Virtue az angyali birodalommal dolgozó tisztánlátó, a pszichológia doktora, számos bestseller szerzője. 1997 óta tart angyalterápia-kurzusokat, melyeken ezreknek tanítja meg az angyalokkal és arkangyalokkal való kommunikációt. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése