CELEBHORIK - Brad Pitt



Teljes neve: William Bradley Pitt
Született: 1963. december 18
Születési helye: Shawnee, Okla., USA
Csillagjegyei: Nap - Nyilas, Hold - Vízöntő

Utána néztem, elvileg reggel f7-kor született, ami azt jelenti, hogy napkelte táján, vagyis a Napjegye és Ascendense (felkelő jegye) megegyezik: Nyilas-Nyilas. 
Ezért nem véletlen, hogy inkább Angelina Jolie ragadta meg, akinek Ikrek Napja az ő 7., azaz párkapcsolati házába esik, mintsem Jennifer Anniston, akinek Vízöntő Napja a 2. (pénz) vagy 3. (tanulás-tanítás) házát aktiválta.



Szóval amúgy nagyon Nyilas a pasi!  A Nap így az első házába esik, ettől kicsit Oroszlános benyomást is kelthet, de az biztos hogy egyénisége átüt mindenen. Vezéregyéniség, nyomot akar hagyni a világban, és nem ő az, akit nagyon zavarna a rivaldafény, sőt! Fényét, tehetségét, egyéniségét mindenáron szeretné kiárasztani a környezetére. A Nyilassal mindez eredeti, szabadságvágyó, filozófikus, nagyszabású, mondhatni grandiózus módon történik (pl. Akhilleusz a Trója c. filmben).A Nyilas uralkodó bolygója a Jupiter a Kosban pedig még fokozza is ezt az úttörő szellemet, a bevállalós, kalandkereső természetet, akár fizikailag akár szellemileg. Az biztos, hogy ez a pasi a csúcsra tör!


Ebben egyvalami gátolhatja, de egyben mélységet és komolyságot is ad egyébként szerteszóródó Nyilas lényének, az, hogy négy bolygója is a Bak jegyében található. És mind a négy személyes bolygó:a Marsa, a Holdja (igen itt van, nem a Vízöntőben!), a Vénusza és a Merkúrja is. Ez a valószinüleg kifelé mutatott harsány alapkarakterének megnyilvánulásait fékezi kicsit, ill. a mögöttes tartalom sokkal komolyabb annál, mint ami látszik belőle. A Bak jegy dominanciája pedig adja az ambiciót és a célratörést a személyiségében, ami nem meglepő hisz ő is azok közül a hollywoody szupersztárok közül való, akik legalulról kezdték (ő pl. szendvicsemberként az utcán) és aztán a legmagasabb csúcsokig verekedték föl magukat l. többmilliós szupergázsijai és kasszasiker filmjei.



A Bak Marsa adja ehhez a kitartó erőt és igen az anyagiasságot is. A Bak Merkúr pedig a józan, gyakorlatias gondolkodás  képességét adja neki, valószinú, h. karrierje sem pusztán a véletlen szeszélye folytán alakult ilyen szuperen (már csak azért sem, mert a Jupitere, a szerencsebolygója, nem áll olyan jól, ami ezt indokolná), hanem az ő gondos tervezése is benne van az eredményekben. A Bak Hold és Vénusz viszont nagyon óvatossá teszi érzelmileg, magyarán nem könnyű elcsavarni a fejét, kicsit hűvös is lehet belül, és nagyon igényli az elkötelezettséget. 



Szóval a "Thelma és Louise" (első filmje) kalandos szépfiú külseje mögött egy céltudatos, fegyelmezett személyiség lapul (Nap szextil Szaturnusz), aki még még gondoskodó ösztönökkel is el van látva (jó fényszögek a Holdjára) l. a sok örökbefogadott gyerek Angelinával, és bár praktikus alapon, de lelkizni is jól lehet vele (Bak Merkúr-Hold együttállás). Kicsit ugyan robbanékony és türelmetlen is lehet olykor (Mars-Uránusz trigon, Plútó-Ascendens kvadrát stb.), de a fantázia képessége sem hiányzik belőle, így pl. igényli az ideális szerelmet is (Vénusz-Neptun szextil). A Neptunja amúgyis majd minden bolygójával jó fényszöget alkot, így nem véletlen h. képességeit az ezen bolygó képviselte médiában, a filmezésben tudja legjobban kamatoztatni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése