Születési uralkodó a házakban

Hol állhat  a születési uralkodó, az Ascendens jegyének uralmi bolygója, mely házakban mit jelent.

Az első házban az érdeklődés önmagára irányul, a saját boldogságát keresi az illető, egyfajta önközpontúság nyilvánulhat meg.
Ha a 2. házban áll, akkor az anyagiak érdeklik, a saját támogató közege, minden, ami őt támogatja.
A 3. házban a közvetlen környezete, ezen kívül kommunikáció, tanulás, stb., ami a 3. házhoz tartozik analógiásan. Nem feltétlenül mindegyik fogja érdekelni, de lehet válogatni, az analógiákból.

A 4. házban a család mindenképpen, vagy a saját – ahonnan jön család, vagy amit ő maga alapít, szülei, apja stb., – felmenői, ahonnan származik, vagy a haza.
Az 5. házban mindenképpen a szórakozás, az alkotás, a sport, esetleg a gyerekek, de ez is nagyon függ attól, hogy hogyan állnak az egyéb jelölők, ebből melyik, ami igazán fontos számára.
6. házban mindenképpen lehet a munka maga, a munkakörülmények, a mindennapi rutin, kisállatok, és a betegség témaköre.
A 7. házban a párkapcsolat, ami a legfontosabb számára, illetve a külvilággal való kapcsolat.
A 8. házban azért itt nem misztifikáljuk túl, elsősorban a mások pénze érdekli, ez azt jelenti: hogy megint pénzügyi vonal, mint a 2. házban is. Aztán esetleg egyéb okkult dolgok is érdekelhetik, vagy az is lehet, hogy a halállal foglalkozik nagyon sokat.
A 9. házban a szellemiség, a hit, ezotéria, külföld, utazások, jog, felsőfokú tanulmányok mind az érdeklődésének a részét képezhetik.
A 10. házban mindenképpen a karrierrel, ambícióival azonosítja magát.
A 11. házban a barátok a legfontosabbak, közösségek, vagy pedig ez a segítő, támogató, jótékonysági funkció.
A 12. házban pedig leginkább a magány. Az olyan ember nagyon szeret elvonulni és foglalkozni dolgokkal, amik érdeklik. Rosszabb esetben önsorsrontó tevékenységeket űz. Jobbik esetben esetleg még a mágia, titkok, egyéb ilyen dolgok, vagy tengerentúli utazások is érdekelhetik.
A ti születési uralkodótok melyik házatokban áll? Mi érdekel titeket elsősorban és legjobban??? 

2 megjegyzés:

  1. 1.ház, aszcendensen, a Nappal együtt :D

    VálaszTörlés
  2. "Az első házban az érdeklődés önmagára irányul, a saját boldogságát keresi az illető, egyfajta önközpontúság nyilvánulhat meg." :) Igy van?

    VálaszTörlés