A Jupiter hazatért

November 8-án a Jupiter végre átlépett az uralmi jegyébe a Nyilasba!

A Nyilasban a Jupiter uralkodik, s mint jól álló jótevő a legeslegjobb dolgokkal fog elhalmozni minket!
(Amennyiben mégis történnek e tranzit ideje alatt is kellemetlen dolgok velünk, sose felejtsük el, hogy nemcsak a Jupiter tranzitál a horoszkópunk felett hanem vele együtt még 10 bolygó és azok is hatnak ránk és az életünkre.)

A Nyilas Jupiter erőssége optimizmusa és kalandvágya. Érdeklődő és könnyen lelkesedik, bízik magában és képességeiben. Magasztos ideákban hisz, távlatokban gondolkodik, rengeteg minden érdekli, de tudása gyakran nem hatol mélyre, érdeklődése amilyen gyorsan feltámad, olyan hamar ki is huny. Kalandozó természete mindig új kihívások felé sodorja, s magabiztosan eleget tesz a próbáknak.
A Nyilas és Halak Ascendensűek most egy évig a Jupiter kegyeltjei lesznek. Jobban járnak, ha mostanra már kitalálták, milyen hosszútávú vagy nagyszabású ötleteiket szeretnék az elkövetkezendő évben megvalósítani, mert mostantól már neki is kezdhetnek! Az energiaszintjük a csúcson lesz, egészségileg is pozitiv hatásokat hoz ez a tranzit nekik. Fizikailag és szellemileg is jó karban vannak, szervezetük ellenállóbb a betegségekkel szemben. Az egyetlen dolog, hogy ilyenkor hajlamosak lesznek felszedni egy kis súlyfelesleget.

Szakmai sikerekben lehet részük, ahogy egész életük kiszélesedik, kitágul. Csak közben ne hanyagolják el személyes kapcsolataikat sem. Ügyeljenek arra, nehogy másokkal szemben fölényesen lépjenek fel és akkor ez egy nagyon pozitív időszaka lesz személyes fejlődésüknek.
Kapcsolataik nagyon kellemesen alakulnak; több új ismeretségre tesznek szert, mint általában. Pozitív rezgéseiket, viszonozni fogják azok, akikkel találkoznak. Vigyázzanak azonban, hogy ne építsenek légvárakat.
Fejlődnek és érlelődnek, tapasztalatokban gazdagodnak. Optimistának és magabiztosnak érzik majd magunkat, és pozitív hozzáállásukat a nagyvilág is visszatükrözi.
Néha útra kelnek e tranzit idején; ha így van, ennek célja szemléletmódjuk érlelése és toleranciájuk fejlesztése a világ sokféleségével szemben. Új és érdekes emberekkel fognak találkozni. Érezzék jól magukat!


Mivel a Nyilas Magyarország jegye is, a hazatérő uralkodó bolygója vélhetően nekünk is csupa jót tartogat, Rajtunk kívül Nyilas országok és városok, amik még profitálhatnak a Jupiter jelenlétéből: Spanyolország, Dalmácia, Ausztrália, Arábia, Toszkána, Provence, Madagaszkár, Isztria, Szászország, Avignon, Toledo, Kalkutta, Köln, Peking, Nottingham, Stuttgart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése