NAP A SKORPIÓBA LÉP


Október 23-án a Nap belép a Skorpióba. A befelé fordulás, zárkózottság, spirituális érdeklődés fokozódhat ebben az időszakban. 

A Skorpió nagyon szélsőséges, érzéki, az önismeret irányába nyitott típus. Olykor kíméletlen, erőszakos, bosszúálló lehet, és az önpusztításra, önmarcangolásra is hajlama van.
Energiáit saját és mások átalakulásából, szenvedélyéből nyeri. Hatalomra tör, de inkább alattomosan, mint nyíltan, fegyverei a manipuláció és a provokáció. Impulzív és szélsőséges, a végletek embere. Imádja a titkokat, rejtélyeket kikutatni, megismerni, mindig mélyre hatol. Férfiképe is egzaltált, karizmatikus, apaképe a háttérből irányít nyílt uralkodás helyett. Főnökszerepben is manipulatív, hamar kiismeri a környezetében lévőket és titkaikat egyaránt.


Az Oroszlán Ascendensűek még mindig nincsenek toppon, továbbra is kényeztessék magukat nyugodtan és pihenjenek sokat. Viszont sokkal marsikusabbak lehetnek, azaz akaratosabbak, rosszabb esetben erőszakosabbak, úgyhogy a levezető tevékenységeket, mozgást, sportolást se felejtsék ki a napirendjükből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése