A retrográd Vénusz visszalép a Mérlegbe


A retrográd Vénusz visszalép a Mérlegbe, és dec.2-ig itt is marad.

Ez egy érdekes hatás, mert a Mérleg Vénusz visszakapja a rangját , hiszen itt uralomban van a Vénusz.
A Vénusz a Mérlegben uralkodik, itt ki tud bontakozni, nem úgy, mint a Skorpió jegyben. Érzelmeink felszabadulnak, kiegyensúlyozottabbak, vidámabbak, nyitottabbak leszünk. Művészi hajlamaink előtérbe kerülhetnek.

Egyensúlyba kerül az esztétikai érzék és az érzelem. A Mérleg Vénusz könnyen eligazodik a színek, a hangok és hangulatok világában. Temperamentuma barátságos, tudatában van az udvariasság fontosságával, és késztetést érez arra, hogy a környezete számára is harmóniát teremtsen. Az önzetlen szeretetet a kapcsolatokban, a házasságban találja meg. Ösztönösen ráérez, hogy a szépséget, a harmóniát valójában a szeretet teremti meg.
Viszont még retrográd lesz egy ideig. Azzal, hogy most nem teljes erejében nyilvánul meg a hatása, lehetőséget ad arra, hogy felülbíráljuk, szeretteinkhez, családunkhoz fűződő érzéseinket. Lágyabbá érzékenyebbé, sebezhetőbbé válunk de közben meg kell tanulnunk azt is, hogy felelősséggel tartozunk mások iránt, támaszt kell adnunk azoknak akikkel szemben ezt vállaltuk. Ez egyútal egy összegző időszak is amikor "leltárt készíthetünk" érzéseinkről, s rendezhetjük érzelmi adósságainkat. Van időnk bőven a Vénusz nov.17-ig megy visszafelé és dec.2-ig tartózkodik a Mérlegben.
A Bika és a Mérleg Ascendensűeknek szintén eljött az egyik olyan hónap, amikor csúcsformában lehetnek, habár egyelőre még kissé szétszórtak és fáradékonyak. Nov.17-től viszont használják ki az időt fontos dolgok elintézésére Ha véletlenül most mennének szabadságra, akkor aktív pihenést tervezzenek be!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése