2018. június 22., péntek

Ezós-misztikus tévésorozat AJÁNLÓ 5.

A vámpír, a vérfarkas és a szellem (Being Human)

Egy természetfeletti "valóságshow" egy angol humorral áitatott sorozatban a BBC-n. És nálunk is vetítették.
Ha eddig biztos voltál benne, hogy embernek lenni nehéz dolog, ismerd meg Mitchellt, George-ot, és Annie-t!A sorozat három kényszerűségből szobatárssá vált fiatal körül forog, akik Bostonban élnek, és akik úgy a huszas éveikben járnak. A trió megpróbál normális életet élni annak ellenére, hogy az egyikük a házban ragadt tömegiszonyos szellemlány, a másik egy önmegtartóztató és igen jóképű 120 éves vámpír és a harmadik egy okostojás ámde kétbalkezes vérfarkas.
Ők hárman megpróbálnak beilleszkedni az emberek világába, és boldogan élni, amíg... rá nem jönnek, hogy embernek lenni nem is olyan vidámpark.
A sorozat a BBC-n indult Angliában az ír Aidan Turner (másik híres szerepe a Hobbit c.film Kili nevű törpje!), az angol Russel Tovey és Lenora Crichlow főszereplésével.


/KÉRLEK , ha jót akarsz, az amerikai remake-t ne nézd meg - nagyot fogsz csalódni, a roppant eredeti karakterek amelyek elviszik a hátukon a sorozatot tucatarcokká silányulnak, sajnos...ha igazi jó amerikai természetfölötti sorozatot akarsz nézni válogass a többi ajánlat közül/ 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése