2017. november 27., hétfő

Kapcsolati fényszögek 6.


A "Szinasztria: Kapcsolatok az asztrológia tükrében" c. könyvemből részletek
A Mars és fényszögei

Mars–Mars
Ha a két Mars jól áll, akkor egymást pörgethetik. Ez egy nagyon jó érzés, főleg, ha a Mars az egyikük, vagy mindkettejük képletében egy kicsit gyenge, együtt állva viszont fokozzák egymás tenni akarását, aktivitását, ezek nagyon jó dolgok. Ha diszharmonikusan állnak egymással, már nem annyira szép a helyzet, a Mars azért csak a háborúságnak meg az agressziónak a bolygója. Szenvedélyeket hozhat, de akár testi erőszakot is egy kapcsolatba. Vigyázni kell, ha ilyet látunk, főleg párkapcsolatban, de akár családtagoknál is.


Mars–Jupiter
Mindenképp azt jelenti, hogy a Jupiter elfogadja a másik cselekedeteit, tetteit, fizikai megnyilvánulásait. Diszharmonikus esetben pedig mindezt nem kapja meg a Mars.
Mars–Szaturnusz
Ha a Mars a férfi és diszharmonikus fényszöget kap a Szaturnuszról és a Szaturnusz egy hölgy, akkor a férfi önértékelését tudja nagyon lecsökkenteni. Jó esetben viszont szintén egyfajta támaszt és hátteret biztosít a Mars megnyilvánulásaihoz a Szaturnusz.
Mars–Uránusz
Szintén egy pörgetettséget jelent, bár nem annyira szexuális talán, mint a Vénusz–Uránusz, de mindenféle őrültségbe belevihetik egymást, az extrém sportoktól kezdve bármibe. Vigyázni kell, hogy nehogy veszélyes dolgokba vigyék bele egymást, ami törvénybe ütközik esetleg, mert az Uránusz ilyeneken nem fog gondolkodni.
Mars–Neptunusz
A Neptunusz az, aki felértékeli a Marsnak a férfiasságát, egyfajta gáncstalan, fehér lovon ülő szőke hercegnek képzeli és nagyot tud csalódni, ha ez nem jön össze.
Mars–Plútó
Elvileg lehet erőszakos állás, én inkább azt látom, hogy ez is egyfajta vonzódás, amikor egymás körül keringenek az emberek és nem tudják egymást elengedni. Van benne lelkesedés, manipulálás és ragaszkodás is egymás irányában.

A könyvem megvásárolható: http://undergroundbolt.hu/szinasztria

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése